Ραγκούσης για Νικολάου: Αντιπροσωπεύει και προσωποποιεί το μοντέλο διακυβέρνησης της ΝΔ (Video)

Ραγκούσης για Νικολάου: Αντιπροσωπεύει και προσωποποιεί το μοντέλο διακυβέρνησης της ΝΔ (Video)

Ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, στηλιτεύει τις προσπάθειες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ για συγκάλυψη του σκανδάλου της Σοφίας Νικολάου, με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις του Παύλου Πολάκη σχετικά με αγορά και την ενοικίαση πολυτελούς ακινήτου στο Παλαιό Ψυχικό.

Διαβάστε σχετικά: Νέα στοιχεία Πολάκη για Νικολάου σχετικά με την αγορά και ανακαίνιση πολυτελούς ακινήτου

«Ο λόγος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ προσπαθούν να συγκαλύψουν και το σκάνδαλο Νικολάου είναι γιατί στην πραγματικότητα η κα Νικολάου αντιπροσωπεύει και προσωποποιεί το μοντέλο διακυβέρνησής τους. Το μοντέλο διακυβέρνησης της αυτοδυναμίας που ισοδυναμεί με ασυδοσία, που οδηγεί στη διασπάθιση δημοσίου χρήματος και τελικά καταλήγει στον προσωπικό τους πλουτισμό»,  δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Ραγκούσης είχε χαρακτηρίσει ως «αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ», μετά τα νέα στοιχεία που παρέθεσε ο Παύλος Πολάκης.

Διαβάστε σχετικά: Ραγκούσης για Νικολάου: Αυτονόητη και επιβεβλημένη η άμεση παρέμβαση Εισαγγελέα

«Η ΝΔ παίρνει πάνω της το σκάνδαλο “Νικολάου”, που προκάλεσε ζημιά τουλάχιστον 2 εκ. ευρώ στον Ελληνικό λαό την ίδια ώρα που η κ. Νικολάου αγόραζε πολυτελή κατοικία», συμπλήρωσε τη Δευτέρα μέσω νέας ανακοίνωσης που εξέδωσε μετά την αντίδραση της κυβέρνησης στις νέες αποκαλύψεις για την πρώην ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter