Ραγκούσης: Κατέρρευσε η θεωρία πως η Novartis ήταν σκευωρία και όχι σκάνδαλο

Ραγκούσης:  Κατέρρευσε η θεωρία πως η Novartis ήταν σκευωρία και όχι σκάνδαλο
Την κατάρρευση του αφηγήματος με το οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη διατηρούταν στην εξουσία σχολιάζει μέσα από ανάρτηση στη πλατφόρμα του facebook ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος εντοπίζει ως βασικό πυρήνα του εν λόγω αφηγήματος τη «θεωρία πως η Novartis ήταν σκευωρία και όχι σκάνδαλο».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογραμμίζει την «ικανοποίηση» που νιώθει αναφορικά με την αθώωση των δημοσιογράφων που ερευνούσαν το σκάνδαλο της γνωστής φαρμακοβιομηχανίας και την παραπομπή των Παπαγγελόπουλου και Τουλουπάκη στην Ειδική Εισαγγελία.
Αντιδιαστέλλει δε το προκληθέν απ’ την απόφαση συναίσθημά του με εκείνο των υποστηρικτών της κυβέρνησης, που βρίσκονται «εκτεθειμένοι» και οφείλουν να «απολογηθούν».
«Σήμερα, κατέρρευσε ένας ακόμη από τους βασικούς πυλώνες της ανόδου του Μητσοτάκη στην εξουσία, που ήταν η θεωρία πως η Νοβάρτις ήταν σκευωρία κι όχι σκάνδαλο», αναφέρει στη σχετική ανάρτηση.
«Όσοι μέσα από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής, υπερασπιστήκαμε την αλήθεια για Παπαγγελόπουλο, Τουλουπάκη και σκάνδαλο Νοβάρτις, νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση», τονίζει στη συνέχεια ο Γιάννης Ραγκούσης.
«Αντίθετα, όσοι από την αρχή και επί χρόνια ταυτίστηκαν με τη ΝΔ στη θεωρία περί δήθεν σκευωρίας Νοβάρτις, είναι μαζί με τον Μητσοτάκη βαρύτατα εκτεθειμένοι και οφείλουν να απολογηθούν στις Ελληνίδες και τους Έλληνες». λέει κλείνοντας αιτούμενος  «εκλογές τώρα».
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter