Ράλι Ακρόπολις: Ο Σεμπαστιάν Οζιέ ήταν ο νικητής της 1ης Ειδικής στο Σύνταγμα

Ράλι Ακρόπολις: Ο Σεμπαστιάν Οζιέ ήταν ο νικητής της 1ης Ειδικής στο Σύνταγμα

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ κέρδισε την εναρκτήρια δοκιμασία του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2021, την Υπερειδική Διαδρομή που διεξήχθη στην πλατεία Συντάγματος – καθώς μόνο ένα δευτερόλεπτο χώρισε τους έξι κορυφαίους εργοστασιακούς οδηγούς του WRC.

Διαβάστε επίσης: Ράλι Ακρόπολις: Η γυναίκα ως «διακοσμητικό» στοιχείο;

Μετά τη διέλευσή τους από τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, οι αγωνιζόμενοι έφτασαν στην πλατεία Συντάγματος για την πρώτη, αλλά όχι ιδιαίτερα ουσιώδη, δοκιμασία – πριν ξεκινήσει ο αληθινός αγώνας το πρωί του Σαββάτου.

Δεν υπήρχαν πολλά να χωρίσουν τους κορυφαίους οδηγούς του WRC στη διαδρομή των 0,98 χιλιομέτρων που κύκλωνε την πλατεία Συντάγματος. Όπως είναι φυσικό σε τέτοιου είδους μικρά σιρκουί δημόσιου δρόμου, η άσφαλτος γλιστρούσε και το θέαμα δεν ήταν ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικό των δυνατοτήτων των οδηγών και των αυτοκινήτων.

Η στενή και συνεχώς εναλλασσόμενη διαδρομή φαίνεται ότι βόλεψε ιδιαίτερα το συμπαγές Toyota Yaris WRC, καθώς τρία πληρώματα της ομάδας Gazzoo WRT έγραψαν τους κορυφαίους χρόνους: οι Οζιέ/ΙνγκράσιαΈβανς/Μάρτιν και Ροβάνπερα Άλτουνεν.

Το Ράλλυ Ακρόπολις ξεκινά, στην ουσία του, στις 10:18 π.μ. του Σαββάτου με την πρώτη από τις πέντε Ειδικές Διαδρομές της ημέρας, το πρώτο πέρασμα από τους Αγ. Θεοδώρους. Θα ακολουθήσει το Λουτράκι στις 11:11 π.μ., το μεσημέρι το δεύτερο πέρασμα από τους Αγ Θεοδώρους και η Θήβα, και το απόγευμα η κλασσική Ελάτεια που θα κλείσει την ημέρα πριν τα αυτοκίνητα οδεύσουν στο Σέρβις Παρκ της Λαμίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter