«Ράμματα για τη γούνα»

«Ράμματα για τη γούνα»

Τώρα που τελείωσε το σίριαλ με τον Προκόπη Παυλόπουλο στη ΝΔ μπορούμε να σας αποκαλύψουμε ένα σκληρό παρασκήνιο που το γνωρίζουν λίγοι. 

Εκτός από τους μητσοτακικούς ήταν και οι σαμαρικοί που δεν ήθελαν με τίποτε την υποψηφιότητα Παυλόπουλου. Και ο λόγος ήταν η Novartis! Βουλευτές και στελέχη που είναι πολύ κοντά στον Αντώνη Σαμαρά έλεγαν «έχουμε ράμματα για τη γούνα του» όταν αναφέρονταν στον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Από την εμπόλεμη κατάσταση που δημιούργησαν δεν άφηναν απέξω ούτε το δικηγορικό γραφείο του γιου του προέδρου. Ως τόπο σχεδιασμού της «σκευωρίας κατά του Αντώνη» το έβλεπαν…

Κουτσοί, στραβοί…

Οσο δεν βγαίνει το αφήγημά τους για τη Novartis τόσο ανοίγουν άσχετα θέματα στην προανακριτική, που προφανώς θέλουν να τη μετατρέψουν σε επιτροπή που θα ασχολείται με τα πάντα όλα του… Παπαγγελόπουλου! Οπότε τώρα είναι η ευκαιρία για γνωστούς και αγνώστους, γείτονες και μη, συνδημότες και ετεροδημότες, ορθοδόξους και αλλοδόξους να βγουν να πουν τι τους ενοχλεί, τι δεν τους αρέσει στον τέως υπουργό και να ζητήσουν το «δίκιο» τους. Οπότε, όποιο πρόβλημα κι αν έχετε, εάν λ.χ. σας… προσπέρασε σε κάποια ουρά ή εάν σας στραβοκοίταξε σε κάποιο… φανάρι, σπεύσατε στην προανακριτική.

Στέγαση

Την ώρα που ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνης Γεωργιάδης έλεγε «για να μη χαλάμε τις καρδιές μας» ότι η όποια δικαστική προστασία έχει απομείνει για την πρώτη κατοικία δεν θα υπάρχει μετά τις 30 Απριλίου, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο παρουσιαζόταν το πρόγραμμα της ΕΕ «Housing First» (προτεραιότητα στη στέγαση)! Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης (φωτογραφία) επισήμανε ότι η ΕΕ παρουσιάζει το πρόγραμμα για τους αστέγους και ταυτόχρονα χειροκροτεί τον στόχο της κυβέρνησης Μητσοτάκη για 120.000 πλειστηριασμούς στην Ελλάδα έως το 2021 που «παράγει» αστέγους. Αυτές τις συμπτώσεις τις ονόμασε «συντονισμό υποκριτικού ενδιαφέροντος για τους αστέγους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter