Ράμμος: «Κατευθυνόμενος θόρυβος για την προσφυγή μου στο Ελεγκτικό Συνέδριο»

Ράμμος: «Κατευθυνόμενος θόρυβος για την προσφυγή μου στο Ελεγκτικό Συνέδριο»

«Κατευθυνόμενο θόρυβο» που είχε «πρόδηλο στόχο» τη δυσφήμησή του χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος της Αρχής Διασφαλίσεως του Απορρήτου των Επικοινωνιών, Χρήστος Ράμμος, απαντώντας για την προσφυγή του στο Ελεγκτικό Συνέδριο, σημειώνοντας μάλιστα ότι «δεν έκανα τίποτε περισσότερο από ότι πάνω από 400 συνταξιούχοι δικαστικοί λειτουργοί έχουν κάνει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση Τύπου του κ. Ράμμου:

Σχετικά με τον κατευθυνόμενο θόρυβο που ξεσηκώθηκε για την προσφυγή μου στο Ελεγκτικό Συνέδριο με πρόδηλο στόχο τη δυσφήμισή μου αναφέρομαι κατ’ αρχάς στο χθεσινό δελτίο τύπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου (https://www.elsyn.gr/sites/default/files/ΔΕΛΤΙΟ%20ΤΥΠΟΥ%206-10-2023%20_1.pdf) και σημειώνω περαιτέρω τα εξής:

Δεν έκανα τίποτε περισσότερο από ότι πάνω από 400 συνταξιούχοι δικαστικοί λειτουργοί έχουν κάνει. Ασκώντας το συνταγματικό μου δικαίωμα (άρθρο 20 §1 του Συντάγματος) προσέφυγα στον φυσικό μου δικαστή (το Ελεγκτικό Συνέδριο) και έθεσα υπόψη του με το σχετικό δικόγραφο παρανομίες που είχαν εμφιλοχωρήσει στην πράξη κανονισμού της σύνταξης μου.

Οι τρεις υποθέσεις που σκόπιμα αποκόπηκαν και αναδείχτηκαν ως οι μοναδικές είναι οι υποθέσεις που επελέγησαν από το ίδιο το Ελεγκτικό Συνέδριο για να εκδικαστούν στο πλαίσιο πιλοτικών δικών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter