Ράμμος στην Επιτροπή Θεσμών: Από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας μάθαμε για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη

Ράμμος στην Επιτροπή Θεσμών: Από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας μάθαμε για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη

Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος, φέρεται να δήλωσε ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας πως η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη που προκάλεσε τις παραιτήσεις Κοντολέοντα και Δημητριάδη δεν γνωστοποιήθηκε από την ΕΥΠ, αλλά από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Κατά τις πληροφορίες, μετά τις ερωτήσεις του Παύλου Πολάκη που βασίζονταν σε σχετικά ρεπορτάζ, ο κ. Ράμμος διαβεβαίωσε πως η παρακολούθηση Ανδρουλάκη δεν έγινε γνωστή από την Υπηρεσία, αλλά από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Ειδικότερα, φέρεται να ανέφερε πως στις 6 Αυγούστου, ο διευθυντής της συγκεκριμένης εταιρίας κινητής τηλεφωνίας «ενεχείρισε τις διατάξεις επισύνδεσης του κ. Ανδρουλακη» στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, η οποία είχε καταθέσει σχετικό αίτημα στις 4 Αυγούστου.

Κατά μέτωπο επίθεση σε Γεραπετρίτη

Ο Π. Πολάκης -κατά τις πληροφορίες- φέρεται να εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Γιώργου Γεραπετρίτη εξαιτίας όσων διαδραματίστηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής την περασμένη Παρασκευή.

Ο πρώην υπουργός φέρεται να κατηγόρησε τον υπουργό Επικρατείας για υποκρισία και δήθεν ευαισθησία, τονίζοντας πως ενώ τα ήξερε, εκείνος προτίμησε να κάνει τον «ψόφιο κοριό» στις 29 Ιουλίου που είχε έρθει στην ίδια Επιτροπή μαζί με τον τότε διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter