«Ράμπο» της Οικονομικής Αστυνομίας αιφνιδιαστικά στα γραφεία της ΕΠΟ!

«Ράμπο» της Οικονομικής Αστυνομίας αιφνιδιαστικά στα γραφεία της ΕΠΟ!

Σε αιφνιδιαστική επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ προχώρησε σήμερα το πρωί (15/1) κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει εξονυχιστικό έλεγχο αναφορικά με τα οικονομικά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας!

Οι «Ράμπο» της Οικονομικής Αστυνομίας, γύρω στα 10 άτομα, πέρασαν την είσοδο των γραφείων στο Πάρκο Γουδή γύρω τις 09.40 και αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες διενεργούν ελέγχους παντού.

Η ΕΠΟ υποβαθμίζει την «επίσκεψη»

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιχειρεί να υποβαθμίσει την επίσκεψη των «ράμπο» και όπως υποστηρίζει πρόκειται για «εκ του Νόμου συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο, που αφορά σε αθλητικές ομοσπονδίες». Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, συνοδευόμενο από εισαγγελικούς λειτουργούς, επισκέφθηκε σήμερα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να διενεργήσει τον εκ του Νόμου συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο, που αφορά σε αθλητικές ομοσπονδίες και φορείς. Οι οικονομικές υπηρεσίες της Ε.Π.Ο. συνεργάστηκαν απόλυτα με τους εκπροσώπους των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας, κι έθεσαν άμεσα στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν και τα οποία αφορούν στις οικονομικές χρήσεις των ετών 2017, 2018 και 2019, δεδομένου ότι η ΕΠΟ λειτουργεί σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της χρηστής διακυβέρνησης»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter