Ράνια Σβίγκου: Οι επιθέσεις στη Μπέτυ Μπαζιάνα είναι η αποθέωση του λαϊκισμού

Ράνια Σβίγκου: Οι επιθέσεις στη Μπέτυ Μπαζιάνα είναι η αποθέωση του λαϊκισμού

Με ανάρτηση της στο Facebook, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου κατακεραυνώνει όσους επιτέθηκαν στη σύζυγο του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα για τη συνέντευξη της και τις απόψεις που εξέφρασε.

Στην ανάρτηση της σημειώνει:

“Η πολιτική κριτική και η αντιπαράθεση είναι εξ ορισμού θεμιτές και ευπρόσδεκτες. Όσοι και όσες μπαίνουν στη διαδικασία της δημόσιας διατύπωσης των απόψεων τους, το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, άλλωστε.

Ωστόσο, αυτά που ειπώθηκαν και γράφτηκαν με αφορμή τη συνέντευξη της Μπ. Μπαζιάνα, υπερβαίνουν κατά πολύ το όριο της πολιτικής αντιπαράθεσης και φτάνουν στην ωμή χυδαιότητα.

Ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασαν πολιτικά πρόσωπα στη συνέντευξη της Μπ. Μπαζιάνα φανερώνει μια ιδιοκτησιακή λογική για τη δημόσια σφαίρα, φανερώνει εμπάθεια και ένδεια επιχειρημάτων.

Οι ίδιοι άνθρωποι που δημοσιοποιούν καθημερινά προσωπικές και οικογενειακές στιγμές για την προσέλκυση ψήφων επιτίθενται με τέτοια σφοδρότητα σε μια αριστερή γυναίκα που έδωσε συνέντευξη στην οποία έκανε το “λάθος” και έδωσε πολιτικές απαντήσεις.

Αποθέωση του λαϊκισμού”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter