Ραντεβού στα τυφλά στο Σωτηρία

Ραντεβού στα τυφλά στο Σωτηρία

Μουδιασμένο και απροετοίμαστο φάνηκε το σύστημα μόλις μία ημέρα πριν από την επιβεβαίωση του πρώτου κρούσματος στη χώρα μας, σύμφωνα με μαρτυρία νεαρής γυναίκας που εξετάστηκε για κορονοϊό στο νοσοκομείο αναφοράς «Σωτηρία». Οπως αναφέρει στο Documento η Μ.Ν., την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, λίγο μετά την επιστροφή της από τη βόρεια Ιταλία, απέκτησε συνάχι. 

Με προτροπή των συναδέλφων της να κάνει το τεστ, το απόγευμα βρίσκεται στο ειδικό δωμάτιο του νοσοκομείου να περιμένει αγχωμένη τουλάχιστον 3-4 ώρες το αποτέλεσμα. Κατά την παραμονή της, όπως διηγείται, είδε ένα προσωπικό αρκετά μουδιασμένο, ελαφρώς τρομοκρατημένο και επιφυλακτικό, κάτι που η ίδια χαρακτηρίζει λογικό για τις πρώτες εκείνες ημέρες.

Οπως εξιστορεί, σημαντικές παραλείψεις θα μπορούσαν να έχουν φέρει τόσο την ίδια σε κίνδυνο όσο και άλλα πιθανά κρούσματα: μια χρησιμοποιημένη από την προηγούμενη γυναίκα που εξετάστηκε πράσινη νοσοκομειακή φόρμα (φωτογραφία) και μια λευκή μάσκα, μια πόρτα που παρέμενε ανοιχτή αλλά και το ότι την είχαν σε ένα διάδρομο για ώρες με προστασία μόνο ένα ψεκασμένο με αντισηπτικό παραβάν. «Ήταν προσεκτικοί στην εξέτασή μου και μπορώ να πω, πέρα των όσων λαθών έγιναν, ότι με πρόσεξαν αρκετά. Η περιπέτεια έληξε και ευτυχώς είχα μια απλή λοίμωξη του αναπνευστικού».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter