Ραούλ Μπράβο: Ύποπτος και για έναν αγώνα Βέροιας-Πανιωνίου τη σεζόν 2014-15…

Ραούλ Μπράβο: Ύποπτος και για έναν αγώνα Βέροιας-Πανιωνίου τη σεζόν 2014-15…

Οι αποκαλύψεις για τα σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Ισπανία με πρωταγωνιστή τον παλιό αμυντικό του Ολυμπιακού, του Αρη και της Βέροιας, συνεχίζονται καθημερινά και όπως προκύπτει η δράση του κυκλώματος δεν περιοριζόταν στην χώρα του αλλά άρχισε να φτάνει δειλά-δειλά και στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα infolibre.es ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρισκόταν υπό παρακολούθηση από τις ισπανικές αρχές πολλά χρόνια πριν και αποκαλύπτει ότι «μια βρετανική εταιρεία που εντοπίζει και αναλύει ύποπτες κινήσεις παράνομου στοιχηματισμού σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια είχε σημάνει συναγερμό για «οκτώ ύποπτες κινήσεις του Ραούλ Μπράβο σε ένα παιχνίδι της Βέροιας με τον Πανιώνιο για την ελληνική Σούπερ Λίγκα τη σεζόν 2014-15»! Εδώ να σημειωθεί ότι η Sport Radar, η εταιρία που συνεργάζεται με την UEFA για τα ύποπτα προς χειραγώγηση ματς είχε στείλει το 2015 φάκελο με τέτοια ύποπτα ματς, στην ΕΠΟ, στον οποίο συμπεριλαμβανόταν και ένας ματς Κυπέλλου των δύο ομάδων (20/1/2015) όπου είχε νικήσει ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη με 2-1.

Όπως και να έχει ο Ραούλ Μπράβο είχε αγωνιστεί και στα τρία ματς εκείνης της σεζόν, ενώ είχε πετύχει και γκολ στο πρώτο από αυτά! Στον πρώτο γύρο (1/11/2014) στην Βέροια το ματς είχε λήξει ισόπαλο 2-2 (φωτό). Ο Πανιώνιος είχε προηγηθεί με τον Γιάννου αλλά η Βέροια γύρισε το ματς με γκολ των Κάμπορα στο 38’ και του Ραούλ Μπράβο στο 45’. Τελικά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν πάλι με τον Γιάννου στο 53’. Στη ρεβάνς (18/3/2015) στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος είχε νικήσει με 4-2 (1-1 στο ημίχρονο). Τα γκολ σημείωσαν οι 37’ Κολοβός, 48’, 57’ Φούντας, 75’ Γιάννου -11’ Μπαργκάν, 78’ Μπεν. Στο παιχνίδι του Κυπέλλου, η Βέροια προηγήθηκε μόλις στο 2’ με τον Κάμπορα και ο Πανιώνιος με δυο γκολ στο β’ μέρος από τους Οικονόμου στο 62’ και Κολοβό στο 72’ πήρε τη νίκη. Διπλό ημίχρονο -άσο τελικό, που λένε και οι παίκτες του Στοιχήματος…  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter