«Ράπισμα» και από το Eurotopics για το ευρω-χαστούκι σε Μητσοτάκη με «αιχμή» άρθρο του Κώστα Βαξεβάνη

«Ράπισμα» και από το Eurotopics για το ευρω-χαστούκι σε Μητσοτάκη με «αιχμή» άρθρο του Κώστα Βαξεβάνη

Απόσπασμα από το editorial του Κώστα Βαξεβάνη που δημοσιεύθηκε στο Documento της 11ης Φεβρουαρίου για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου εναντίον της Ελλάδας για το κράτος δικαίου και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, συμπεριέλαβε στην καθημερινή της αποδελτίωση του Ευρωπαϊκού Τύπου, η ιστοσελίδα Eurotopics.

Η εν λόγω ιστοσελίδα πραγματοποιεί καθημερινά ένα press roundup και παίρνει μικρά αποσπάσματα από τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα ανά την Ευρώπη, τα μεταφράζει στα αγγλικά και τα εντάσσει σε θεματικές ενότητες που απασχολούν τον δημόσιο διάλογο. Μάλιστα τα αποστέλλει και σε μορφή newsletter σε όσους αναγνώστες της ιστοσελίδας ενδιαφέρονται να τα λαμβάνουν καθημερινά στο email τους, παραπέμποντας στο αρχικό άρθρο.

Το Eurotopics είναι ένα πρότζεκτ της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Αγωγή του Πολίτη, που είναι υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας. Συνεργάζεται με ανταποκριτές σε περισσότερες από 30 χώρες, οι οποίοι ελέγχουν καθημερινά περισσότερα από 500 έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα για να εντοπίσουν τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα και να μεταφράσουν τα αποσπάσματα τους στα αγγλικά. Η εν λόγω υπηρεσία έχει σαν καταστατικό στόχο να ενισχύσει το ενδιαφέρον για τα κοινά και την πολιτική συμμετοχή.

Διαβάστε το άρθρο του Κώστα Βαξεβάνη που τράβηξε το ενδιαφέρον του Eurotopics κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Στο ευρωπαϊκό ψήφισμα καταδίκης του Μητσοτάκη και ο στημένος έλεγχος στο Documento (Έγγραφο)

Ευρωκοινοβούλιο: Πέρασε το ψήφισμα χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για το Κράτος Δικαίου

Θίχτηκε η Δικαιοσύνη από τα δημοσιεύματα για τα Τέμπη αλλά όχι από το ψήφισμα – «χαστούκι» για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα

«Πουλάει τρέλα» η Βόζεμπεργκ: Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ… παρέσυραν την πλειοψηφία του Ευρωκοινοβουλίου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter