Ρατσιστική δήλωση Σπαλιάρα: «Οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς του Survivor» (Video)

Ρατσιστική δήλωση Σπαλιάρα: «Οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς του Survivor» (Video)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ταλαιπωρήθηκε πολύ στο Survivor. Πάρα πολύ. Τόσο πολύ που θεωρεί ότι υπέφερε περισσότερο από τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

Βέβαια δεν αναγκάστηκε να αφήσει την χώρα του και να ζήσει στον Άγιο Δομίνικο, δεν ρίσκαρε ποτέ τη ζωή του, δεν είδε φίλους ή συγγενείς να χάνονται στη διαδρομή, δεν χτυπήθηκε από την αστυνομία, δεν αντιμετώπισε τη συνοριοφυλακή, δεν παρέμεινε έγκλειστος σε κέντρα κράτησης, δεν δούλεψε για ένα κομμάτι ψωμί.

Παρ’ όλα αυτά ο Σπαλιάρας ταλαιπωρήθηκε περισσότερο. Σεβαστό.

Όμως η εμπειρία της ζωής στην άγρια φύση τον άλλαξε. Πάρα πολύ. Άλλα όχι τόσο πολύ ώστε, στην απίστευτα προκλητική του δήλωση, να μη χρησιμοποιήσει τουλάχιστον τον όρο «λαθρομετανάστης».

Τα παραπάνω αποτελούν δηλώσεις του γνωστού μοντέλου σε εκπομπή του ΣΚΑΪ για το Survivor, και έγιναν δεκτές με πλήρη απάθεια -μάλλον θεωρήθηκαν απολύτως φυσιολογικές- από την παρουσιάστρια της εκπομπής.

Σε επόμενη συνέντευξη περιμένουμε να μάθουμε πώς οι διαγωνιζόμενοι στο Survivor υπέφεραν περισσότερο από σεισμοπαθείς και πλημμυροπαθείς, από αστέγους, λιμασμένους και θύματα επιδημιών, εν γένει πως έφτασαν στο τελευταίο σκαλοπάτι τις ανθρώπινης υπόστασης. Έως τότε ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει την αμέριστη συμπαράστασή μας.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter