Ρατσιστική ρητορική

Ρατσιστική ρητορική

Μπορεί ο Στέλιος Πέτσας να είναι ο «πωλητής» της κυβέρνησης, εκείνος δηλαδή που πρέπει να αξιοποιεί κάθε επιχείρημα για να περάσει την πολιτική του Μαξίμου, αλλά πάει πολύ να επικαλείται τον κορονοϊό για να αποδεχτούν οι κάτοικοι των νησιών τα κλειστά κέντρα κράτησης.

 Από όπου και να το πιάσεις. Επιστημονικά είναι λάθος. Πολιτικά είναι ακροδεξιό. Κοινωνικά είναι εκδικητικό. Εκτός κι αν στο Μαξίμου σκέφτονται να αφήσουν τα νησιά και με κορονοϊό και με πρόσφυγες και με μετανάστες!

Κοινές πρακτικές

Περίεργες συμπτώσεις ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Τη Δευτέρα οι βουλευτές της ΝΔ έλαβαν στο WhatsApp μήνυμα από το Μέγαρο Μαξίμου: «Παρακαλείστε να δηλώσετε τον τηλεοπτικό σταθμό και την εκπομπή που έχετε κληθεί να συμμετάσχετε ώστε να σας δοθεί ενημερωτικό σημείωμα».

Λίγες μέρες νωρίτερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έλαβαν email στο οποίο τους ανακοινωνόταν ότι πρέπει

«να ενημερώνετε έγκαιρα για τις εμφανίσεις σας στους τηλεοπτικούς σταθμούς ώστε να λαμβάνετε εγκαίρως έκτακτη τεκμηρίωση ή ενημέρωση εκ μέρους μας καθώς και να οργανώνουμε κατά το δυνατόν καλύτερα την παρουσία μας». Επίσης τους υπενθύμιζε ότι ισχύει «η κομματική απόφαση για δύο εμφανίσεις ανά εβδομάδα σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας». Σφίγγουν τα γάλατα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter