Ρατσιστικό έγκλημα στην Κέρκυρα: Σκότωσε την κόρη του γιατί είχε σχέση με Αφγανό

Ρατσιστικό έγκλημα στην Κέρκυρα: Σκότωσε την κόρη του γιατί είχε σχέση με Αφγανό

Ρατσιστικά κίνητρα είχε η δολοφονία της 29χρονης Αγγελικής Πέτρου στην Κέρκυρα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr που επικαλείται το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, αυτή τη στιγμή κρατείται ο πατέρας της 29χρονης, ο οποίος μετά την συντονισμένη έρευνα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας ομολόγησε.

Το χρονικό

Τα ίχνη της άτυχης κοπέλας είχαν χαθεί από το πρωί της Τετάρτης ενώ χθες, βρέθηκε νεκρή και θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της.

Από την αρχή, βασικός ύποπτος ήταν ο πατέρας της. 

Το κίνητρο

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, η 29χρονη τον τελευταίο καιρό διατηρούσε σχέση με έναν άνδρα από το Αφγανιστάν και ο πατέρας της, ομογενής από την Αλβανία, διαφωνούσε με αυτή εξαιτίας της καταγωγής του συντρόφου της, με αποτέλεσμα οι καυγάδες στο σπίτι να είναι κάθε μέρα και πιο έντονοι.

Η καταγγελία για την εξαφάνιση της Αγγελικής είχε γίνει από τον σύντροφό της, όταν εκείνη δεν εμφανίστηκε στην επιχείρηση όπου εργαζόταν.

Η σορός της 29χρονης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας προκειμένου να διεξαχθεί η ιατροδικαστική εξέταση.

Τη χτύπησε με σιδερόβεργα στο κεφάλι

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, ο θάνατος της 29χρονης προήλθε από χτύπημα με σιδερόβεργα στο κεφάλι.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονης αλλοδαπής στην Κέρκυρα.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος 52χρονου αλλοδαπού, συγγενικού προσώπου της 29χρονης, ο οποίος συνελήφθη χθες (02-01-2019).

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 52χρονος, το βράδυ της Τρίτης (01.01.2019), μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με την 29χρονη, την χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο (σιδερόβεργα) στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Η προανάκριση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ στις έρευνες συμμετείχε συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.

Ο 52χρονος, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter