Ρατσιστικό και ακροδεξιό μανιφέστο από Κυρανάκη κατά Ρομά (Video)

Ρατσιστικό και ακροδεξιό μανιφέστο από Κυρανάκη κατά Ρομά (Video)

Φαίνεται πως έχει χάσει τον έλεγχο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης, καθώς προχώρησε σε ένα ρατσιστικό ακροδεξιό μανιφέστο κατά των Ρομά, ενισχύοντας τις απαξιωτικές συμπεριφορές σε βάρος τους, με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου Κώστα στη Θεσσαλονίκη από όπλο αστυνομικού, έπειτα από καταδίωξη.

Χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είπε στον ANT1, ότι στους καταυλισμούς βλέπουμε «πράγματα που έχουν να κάνουν με βιασμούς ανηλίκων, εμπορία ανηλίκων, έχουμε περιπτώσεις που οι γονείς πουλάνε τα παιδιά τους για να παντρευτούν με άλλες οικογένειες σε ηλικίες 13-14 ετών. Βλέπουμε παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή, βλέπουμε πυροβολισμούς, κλοπές, ληστείες».

Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφέρει ότι «τα επεισόδια που βλέπουμε να εκτυλίσσονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα και οι καταστροφές σε σπίτια, αυτοκίνητα, μαγαζιά, περιουσίες ανθρώπων αφορούν τελικά εργαζόμενους και φορολογούμενους οι οποίοι πληρώνουν πολλά χρήματα κάθε χρόνο για τα επιδόματα που εισπράττουν οι Ρομά».

Ενώ τους κατηγόρησε ως ωφελούμενους από επιδόματα ανθρώπους που δεν θα πρέπει να διαμαρτύρονται. «Η συγκεκριμένη ομάδα είναι ωφελούμενη» είπε χαρακτηριστικά.

Κατά τον κύριο Κυρανάκη λοιπόν, «δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια σε κάποιες αλήθειες που συμβαίνουν στους καταυλισμούς και είναι παραβατικές συμπεριφορές εδώ και χρόνια και να μένουμε άπραγοι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter