Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Τι έγραψε στο Facebook

Ρατσιστικό παραλήρημα Χωμενίδη υπέρ των… όμορφων σημαιοφόρων

Το ρατσιστικό «λιθαράκι» του για το ποιοι και πώς θα πρέπει να ορίζονται σημαιοφόροι «κατέθεσε» ο Χρήστος Χωμενίδης, εκφέροντας την άποψη της… αρίας αριστείας, ότι δηλαδή οι μόνοι που θα έπρεπε να κρατούν τη σημαία είναι οι… καμαρωτοί.

Όπως έγραψε στη σελίδα του στο Facebook, λοιπόν, «σημαιοφόροι στις σχολικές παρελάσεις δεν θα έπρεπε να ορίζονται ούτε οι καλύτεροι μαθητές ούτε οι τυχεροί κάποιας κλήρωσης. Αλλά οι πιό ψηλοί, οι πιό ευσταλείς, οι πιό καμαρωτοί, οι πιό λεβέντισσες και οι πιό λεβέντες. Όλα τα έχει σαρώσει πλέον η λαίλαπα του πολιτικώς ορθού; Ακόμα και την ομορφιά;»

Οι ανά την υφήλιο διοργανωτές καλλιστείων θα πρέπει να αισθάνονται τόσο δικαιωμένοι…

Τα μέλη της Mensa, από την άλλη, όχι και τόσο…

Κι ας μην αναφερθούμε στα ΑμΕΑ, τα οποία, προφανώς, με τη χωμενίδεια λογική, θα έπρεπε να βρίσκονται στον Καιάδα…

Ας μην αναφερθούμε επίσης και στη λογική του "ήταν χιουμοριστικό, σαρκαστικό, τρολιά" και πάει λέγοντας, γιατί η μπάλα έχει χαθεί προ πολλού...

Σημαιοφόροι στις σχολικές παρελάσεις δεν θα έπρεπε να ορίζονται ούτε οι καλύτεροι μαθητές ούτε οι τυχεροί κάποιας κλήρωσ...

Posted by Χρήστος Α. Χωμενίδης on Mittwoch, 2. August 2017
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.