Ρε Δανίκα ήθελα να ήξερα δεν ντρέπεσαι;

Ρε Δανίκα ήθελα να ήξερα δεν ντρέπεσαι;

«Με τη θέλησή τους έκατσαν στα τέσσερα», με αυτόν τον τρόπο απευθύνεται στα θύματα του Στάθη Παναγιωτόπουλο ο Δημήτρης Δανίκας ξερνώντας οχετό στο Πρώτο Θέμα. Είδε, λέει τα επίμαχα βίντεο και έχει άποψη. Ήταν, λέει πρόθυμες οι κυρίες, τα θέλανε, είτε για αναγνωσιμότητα είτε για φράγκα. Κι αν, λέει δεν ήξεραν τότε έχουν IQ ραδικιού.

Και ποιος σου είπε ρε Δανίκα ότι απαγορεύεται να βιντεοσκοπείς τον εαυτό σου -σε περίπτωση, που όντως, ήξεραν πως τις βιντεοσκοπούσαν-; Τις ρώτησε κανείς αν θέλουν να διαρρεύσει αυτό το υλικό; Από που και ως που η κάβλα συναινεί στο διασυρμό; Και όσα θύματα εμπιστεύτηκαν λάθος ανθρώπους, εκτός, όλων των άλλων, πρέπει να τους λέμε -εσύ, δηλαδή- ηλίθιους;

Κοίτα έναν Δανίκα που κάνει Victim blaming στο πόνο του άλλου. Είναι πολλά τα λεφτά Δημητράκη; Για να ξέρω αν αξίζει η ξεφτίλα σου…

«Και επειδή σ αυτά τα στιγμιότυπα η μεν «σταθερή» οδηγούσε και καθοδηγούσε την άλλη την «προσωρινή» με προσταγές, σαν αφέντρα, του τύπου «άνοιξε το μ@@@ι σου», και «άνοιξε τον κ@@ο σου», η δε άλλη υπάκουη και φρόνιμη έπραττε γονυπετής στα τέσσερα».

«Με απλά λόγια τα κορίτσια με τη θέλησή τους κατέφθασαν. Με τη θέλησή τους έκατσαν και περίμεναν στα τέσσερα και με τη θέλησή τους αυτές τις τόσο «υπέροχες» στιγμές μαγνητοσκόπησαν και απόλαυσαν. Ετσι δεν είναι; Να μην τρελαθώ».

«Είτε το κάνεις γιατί κάτι στο τέλος θέλεις να κερδίσεις και ίσως να διαπραγματευθείς. Είτε είσαι ο πλήρης ζωντανός ορισμός του λεγόμενου IQ ραδικιού.
Διάλεξε. Στην πρώτη περίπτωση είσαι συνένοχη, στη δεύτερη χρειάζεσαι επειγόντως να μάθεις το Α-Βου-Γου-Δου γιατί αν όχι είσαι σκέτο αλαλούμ».

Μυστικά & Documento

03/12/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter