Ρεάλ και Μπαρτσελόνα: Τα τεράστια μπάτζετ φέρνουν και… ανάλογη «χασούρα»!

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα: Τα τεράστια μπάτζετ φέρνουν και… ανάλογη «χασούρα»!

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έχουν δύο από τα μεγαλύτερα μπάτζετ στην Ευρώπη και η ζημία αναμένεται να είναι… ανάλογη!

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αποτελούν δύο από τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Τα μπάτζετ των φετινών ομάδων είναι κάτι παραπάνω από υψηλά, όμως όπως γίνεται πάντα, τα μεγάλα συμβόλαια φέρνουν και… μακροπρόθεσμους μπελάδες!

Σύμφωνα με το ”Palco23.com”, οι δύο ομάδες θα εμφανίσουν αθροιστική ”χασούρα” σχεδόν 60 εκατ. ευρώ, μέχρι το τέλος της σεζόν 2019/20! Όσο για τα συνολικά έσοδα, αυτά θα αγγίξουν τα 25 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 9%, συγκριτικά με τη περασμένη χρονιά.

Στη περίπτωση της ”Μπάρτσα”, το μπάτζετ φέτος (συμβόλαια μόνο), όπως μπορεί να καταλάβει κανείς και με τους αστέρες που υπέγραψε, είναι τεράστιο, καθώς φτάνει τα 32,9 εκατ. ευρώ, την ώρα που το έλλειμμα προβλέπεται κοντά στα 32,3 εκατ, ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, η Ρεάλ θα ξοδέψει 30,3 εκατ. ευρώ για μισθούς παικτών και προπονητών, με τη ”τρύπα” στον ισολογισμό της να φτάνει τα 27,9 εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά, αμφότερες οι περιπτώσεις μπορούν εύκολα να ”σωθούν” από τα ποδοσφαιρικά τμήματα, τα οποία και εισπράττουν δυσθεώρητα ποσά ετησίως.

Πηγή: Eurohoops

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter