Realme: Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία smartphones για το 2020

Realme: Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία smartphones για το 2020

Ως την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία smartphones για το 2020 ανακήρυξε τη Realme η ερευνητική εταιρεία Counterpoint, η οποία σημείωσε ότι μέσα στο 2020 η realme παρουσίασε ανάπτυξη κατά 65%, έχοντας αποστείλει 42 εκατομμύρια smartphone σε όλον τον κόσμο.

Η νεόφυτη εταιρεία ξεκίνησε το έτος με πωλήσεις σε μόλις 35 αγορές και το έκλεισε με περίπου 100% αύξηση, με συνολικά 61 ενεργές αγορές έως το τέλος του 2020. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η realme επέκτεινε τη βάση χρηστών της κατά 250%, από 25 εκατομμύρια, σε πάνω από 50 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η ραγδαία άνοδος οφείλεται στην ικανότητα της εταιρείας να ανταποκρίνεται με ευελιξία στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, κάτι στο οποίο, όπως λέει, βοηθούν και οι υπάλληλοι και η ομάδα της εταιρείας, που όντας οι ίδιοι καταναλωτές και μάλιστα νέοι σε ηλικία, κατανοούν σε βάθος τις αλλεπάλληλες αλλαγές που συμβαίνουν στη βιομηχανία τους και είναι σε θέση να προσαρμόζονται αναλόγως κάθε φορά.

Η realme προχώρησε σε καινοτομίες ήδη από το ξεκίνημά της, μεταφέροντας τις μάρκετινγκ συζητήσεις στο επίπεδο των καταναλωτών της. Οι χρήστες και οι εργαζόμενοι της realme αλληλοεπιδρούν συχνά, ανταλλάσσοντας συμβουλές και απόψεις σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις, ενώ η εταιρεία εστιάζει ιδιαίτερα στις πωλήσεις μέσω διαδικτύου, δίνοντας μεγάλη έμφαση στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αφού λόγω των κανόνων κοινωνικής αποστασιοποίησης, το προσωπικό ενθαρρύνεται να δημιουργεί και να καθοδηγεί τις δικές του ξεχωριστές διαδικτυακές κοινότητες χρηστών realme.

Επίσης, ένας βασικός παράγοντας για τον οποίο η realme σημείωσε τόσο ταχεία ανάπτυξη, είναι διότι κατέστησε πρώτη την τεχνολογία 5G προσιτή και προσβάσιμη για όλους τους χρήστες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter