«RealtaLK»: Η μεγάλη ελληνίδα ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη καλεσμένη της Κατερίνας Λάσπα

«RealtaLK»: Η μεγάλη ελληνίδα ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη καλεσμένη της Κατερίνας Λάσπα

Η Κατερίνα Λάσπα υποδέχεται στην τρίτη εκπομπή του «RealtaLK», την Παρασκευή, 2 Ιουνίου στις 22.30 αποκλειστικά στο Novalifε, τη μεγάλη ελληνίδα ηθοποιό του ελληνικού σινεμά Ζωή Λάσκαρη.

Μετά τη Χρυσή Ολυμπιονίκη και σημερινή Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και την τέως Βασίλισσα της Ελλάδας Άννα Μαρία οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ηθοποιό θρύλο Ζωή Λάσκαρη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η ηθοποιός με την εκρηκτική προσωπικότητα και τη μοναδική ενεργητικότητα, που λατρεύτηκε από το κοινό διαπρέποντας στη σκηνή του θεάτρου και του ελληνικού κινηματογράφου εξομολογείται σε μία εκ βαθέων συζήτηση στην Κατερίνα Λάσπα τα μυστικά της επιτυχίας για μία πετυχημένη καριέρα και ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

Η εκπομπή «RealtaLK», η οποία προβάλλεται αποκλειστικά στο Novalifε κάθε Παρασκευή στις 22.30, φιλοξενεί σε απροσδόκητα τετ α τετ πολυσυζητημένες γυναίκες, επιτυχημένες, αμφιλεγόμενες, εκκεντρικές, πολυδιάστατες, μαχητικές, γοητευτικές, πεισματάρες, πρωτοπόρες και πάνω απ όλα πραγματικά ενδιαφέρουσες.

Η εκπομπή έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter