Ρεβάνς στο Champions league στη σκιά του κορονοϊού

Ρεβάνς στο Champions league στη σκιά του κορονοϊού

Στη σκιά της εξάπλωσης του κορονοϊού σε όλη την Ευρώπη, το Champions League επιστρέφει σήμερα (10/3) και αύριο (11/3) με τέσσερις αγώνες των ρεβάνς της φάσης των «16», ενώ ακόμα τέσσερις είναι προγραμματισμένες για την ερχόμενη εβδομάδα.

Από τους δύο σημερινούς (10/3, 22:00) αγώνες, Βαλένθια – Αταλάντα και Λειψία – Τότεναμ, ο πρώτος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού στην Ισπανία.

Στο ματς της Βαλένθια, οι Ιταλοί φιλοξενούμενοι της Αταλάντα, προέρχονται από μία περιοχή της Ιταλίας (Μπέργκαμο) που βρίσκεται σε καραντίνα από την Ιταλική κυβέρνηση. Στο αγωνιστικό μέρος, η Βαλένθια χωρίς τον κόσμο της στο πλευρό της έχει πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς για να πάρει το εισιτήριο στην προημιτελική φάση θα πρέπει να ανατρέψει το σε βάρος της 4-1 από την Αταλάντα στο πρώτο ματς στο Μιλάνο…

Στο άλλο ματς της βραδιάς, που θα διεξαχθεί με κόσμο, η φιλόδοξη Λειψία, με όπλο τη νίκη της στο Λονδίνο (0-1), υποδέχεται την Τότεναμ του Μουρίνιο που παίζει το τελευταίο της χαρτί προκειμένου να συνεχίσει στη διοργάνωση, όπου πέρσι είχε φθάσει μέχρι τον τελικό.

Να σημειωθεί ότι την περασμένη Κυριακή, η UEFA ανακοίνωσε ότι οι παίκτες δεν θα ανταλλάξουν χειραψίες με τους αντιπάλους τους και τους διαιτητές των αγώνων, ως μέρος σχετικού πρωτόκολλου. Αυτό θα ισχύει για όλους τους αγώνες της UEFA και είναι σύμφωνο με τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την ελαχιστοποίηση της πιθανής μετάδοσης του κορονοϊού.

To πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς αυτής της εβδομάδας στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League:

Τρίτη 10/3

22:00 Βαλένθια – Αταλάντα (1-4)

22:00 Λειψία – Τότεναμ (1-0)

Τετάρτη 11/3

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ (1-2)

22:00 Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης (0-1)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter