Ρέγιες: Ετρεχε με 237 χλμ/ώρα προς τον θάνατο… (Photos)

Ρέγιες: Ετρεχε με 237 χλμ/ώρα προς τον θάνατο… (Photos)

Η ιλιγγιώδης ταχύτητα με την οποία έτρεχε με το αυτοκίνητο του ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες ήταν η αιτία για το τροχαίο δυστύχημα με το οποίο έχασαν τη ζωή τους τόσο ο 36χρονος ποδοσφαιριστής όσο όσο και οι δύο φίλοι και συνεπιβάτες του μοιραίου αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ισπανικών ΜΜΕ, οι πρώτες έρευνες δείχνουν πως ο Ρέγιες είχε αναπτύξει ταχύτητα 237 χλμ την ώρα κι ένα από τα λάστιχα του αυτοκινήτου έσκασε, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να έρθει το μοιραίο. Επίσης τονίζεται πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε πολύ καιρό να χρησιμοποιηθεί και παρέμενε μήνες σε ένα γκαράζ. Ο Ρέγιες όταν άρχισε να το οδηγεί και πάλι δεν τσέκαρε –σύμφωνα πάντα με την αυτοψία που έγινε- αν όλα ήταν καλά και αυτό προκάλεσε το τροχαίο.

Στο μεταξύ, η σύζυγός του Ρέγιες, Νοέλια Λόπεθ, έγραψε το δικό της μήνυμα στα social media για τον αγαπημένο της και ράγισε καρδιές. «Μου παίρνεις την όρεξη να ζήσω, βοήθησε με να μεγαλώσω τα δύο κορίτσια μας, τη Νοέλια και την Τριάνα», έγραψε και συνέχισε: «Αγάπη της ζωής μου, δεν μπορώ ν’ αντέξω αυτόν τον πόνο, πόσο μόνες μας αφήνεις. Μου παίρνεις την όρεξη να ζήσω. Σήμερα πρέπει να σε αποχαιρετίσω, αλλά δεν έχω δυνάμεις, θα σου πω ένα εις το επανιδείν γιατί εγώ κι εσύ θα είμαστε αιώνια μαζί. Περίμενέ με ζωή μου, θα είμαστε ξανά οικογένεια όπου θα βρίσκεσαι. 

Βοήθησε με γκορδίτο (σ.σ. το παρατσούκλι του Ρέγιες) γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς εσένα. Βοήθησε με να μεγαλώσω τα κορίτσια μας. Δώσε μου δύναμη, αυτή που δεν έχω. Θα σε σκεφτόμαστε και θα ζεις πάντα στις καρδιές μας. Μας έδωσες την καλύτερη ζωή και μας αφήνεις τις καλύτερες αναμνήσεις. Στα μάτια της Νοέλια θα με κοιτάς και στο χαμόγελο της Τριάνα θα χαμογελάς μαζί μου. Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα”.

Η κηδεία του αδικοχαμένου Ρέγιες γίνεται σε λίγη ώρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Ουτρέρα, εκεί που πήγαινε όταν συνέβη το κακό…

Δείτε επίσης: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, διεθνής Ισπανός άσος που αναδείχτηκε με τη Σεβίλλη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter