Reina: Πόσοι ήταν, τελικά, οι μακελάρηδες της Κωνσταντινούπολης; (Photo)

Reina: Πόσοι ήταν, τελικά,  οι μακελάρηδες της Κωνσταντινούπολης; (Photo)

Η προσεκτική μελέτη των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, έφεραν στο φως δεδομένα που αλλάζουν άρδην τον προσανατολισμό των αρχών για την σύλληψη των μακελάρηδων της Κωνσταντινούπολης.

Στα βίντεο μέσα από το κλάμπ, ο δολοφόνος εμφανίζεται με ανοιχτόχρωμο παντελόνι όπως αυτό που φαίνεται να φορούσε σε βίντεο την ώρα που έμπαινε στο ταξί από το Ζεϊτίνμπουρνου για να μεταβεί στο Reina, ενώ στο βίντεο που τον εικονίζει να πυροβολάει και να εισέρχεται στο κλαμπ φοράει σκούρο παντελόνι. Η λεπτομέρεια αυτή αναιρεί τις εικασίες ότι άλλαξε ρούχα μέσα στο κλάμπ, πριν αποχωρήσει.

Η πληροφορία αυτή ενισχύεται και από τις μαρτυρίες ορισμένων θαμώνων που σώθηκαν από το μακελειό. Μάλιστα ο Σαουδάραβας Χάσαν Χασόγκι, που σώθηκε πέφτοντας στα παγωμένα νερά του Βοσπόρου, δήλωσε σε αραβική ειδησεογραφική ιστοσελίδα ότι είδε τρείς δράστες να πυροβολούν, από τους οποίους η μία ήταν γυναίκα.

Τουρκική εφημερίδα: Στην Ελλάδα ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Aksam ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης, που έσπειρε το θάνατο την Πρωτοχρονιά στο κλαμπ Reina, βρίσκεται πλέον στην χώρα μας. 

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει ότι ο μακελάρης πήρε φέριμποτ από την αποβάθρα του Γενικαπί της Κωνσταντινούπολης λίγη ώρα μετά την επίθεσή του στο κλαμπ κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους 39 άτομα και τραυματίστηκαν άλλα 69.

O δράστης, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, πέρασε στη θάλασσα του Μαρμαρά, στην περιοχή Μπαντίρμα και από εκεί πέρασε στο Μπαλικεσίρ. Από εκεί βρέθηκε στις ακτές του Αιγαίου για να περάσει τελικά στα ελληνικά νησιά.

Όπως αναφέρει η Aksam, ο μακελάρης του Reina πρέπει να είχε ως δίκτυο υποστήριξης τρεις οικογένειες στο Ικόνιο και τη Σμύρνη.

Οι έρευνες από τις τουρκικές Αρχές συνεχίζονται αδιάκοπα για τον εντοπισμό του δράστη που πραγματοποίησε την επίθεση στο Reina. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter