Ρελάνς με… νέο «μαργαριτάρι» από τη «γαλάζια» υποψήφια: Μας πληροφορεί ότι ο βιασμός είναι θέμα τεστοστερόνης

Ρελάνς με… νέο «μαργαριτάρι» από τη «γαλάζια» υποψήφια: Μας πληροφορεί ότι ο βιασμός είναι θέμα τεστοστερόνης

Με νέα… χοντράδα προσπαθεί να ανασκευάσει η Λαρισαία πολιτευτής της ΝΔ, Λένα Αξιόγλου, το προγενέστερο «μαργαριτάρι» της για το θέμα των βιασμών. Τούτη τη φορά, μας «πληροφορεί» ούτε λίγο ούτε πολύ πως ο βιασμός είναι θέμα… τεστοστερόνης και, μάλλον, στον μυαλό της όλοι οι άνδρες είναι εν δυνάμει βιαστές.

Σε σημερινή της… διευκρινιστική δήλωση, μετά τις χθεσινές διατυπώσεις ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε την Σοφία Μπεκατώρου λέγοντας πως «οι κυρίες, αν δεν έχουν ευαρέσκεια, δεν μπαίνουν ποτέ στα δωμάτια μοναχικών ανδρών», μάλλον ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Δείτε επίσης: Απίθανη δήλωση υποψήφιας ΝΔ για Μπεκατώρου, «κυρίες» και «δωμάτια μοναχικών ανδρών»!

Η κ. Αξιόγλου, λοιπόν, επανέρχεται με ένα παραμύθι. Αυτό της «κοκκινοσκουφίτσας». Και κάπως έτσι μας πληροφορεί ότι η «γυναίκα «κατασπαράζεται» από τον άνδρα και Ως ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, μολονότι πολιτιστικά έχει εξελιχθεί η κατάσταση και το γυναικείο «ΟΧΙ» είναι»ΟΧΙ», ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ με επιλογή αποτρεπτικών συμπεριφορών, γιατί δεν ξέρει μέχρι πού φτάνει η τεστοστερόνη και τα όρια του “ερωτικά εκφραζόμενου” συνομιλητή της».

Ξεπερνούμε την «ξύλινη» γλώσσα που επιστρατεύει, η οποία παραπέμπει περισσότερο σε εκκλησιαστικό κήρυγμα, για να φτάσουμε στην ουσία: Με λίγα λόγια η κ. Αξιόγλου θέλει να μας πείσει πως φταίει το θύμα και ότι όλοι οι άνδρες είναι εν δυνάμει βιαστές γιατί ο βιασμός είναι θέμα… τεστοστερόνης. Κάτι που εκτός από ανεδαφικό είναι και αντιεπιστημονικό.

Λίγη σοβαρότητα δε θα έβλαπτε. Ειδικά για ένα τόσο λεπτό ζήτημα.

Αναλυτικά η… διευκρινιστική της κ. Αξιόγλου:

«Αγαπητέ κύριε Βαγγέλη Βουλάγκα, θα ήθελα επ ‘ ευκαιρία των δημοσιευμάτων στο Documento και την Αυγή σχετικά με γνωστοποίηση από κυρία Μπεκατώρου της προσβλητικής παρενόχλησης που δέχθηκε πριν 20 έτη και της σχετικής 24.1.21 συνέντευξής μου σε σας, ότι στόχος μου ήταν στη συνέντευξή μου αυτή να τονίσω ΟΤΙ Η ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της γυναίκας είναι σημαντική, γιατί ποτέ δεν ξέρει ΤΑ ΟΡΙΑ του αρσενικού συνομιλητή της, που σ αυτά αναφέρεται και το μεσαιωνικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ «Η κοκκινοσκουφίτσα».

Παρουσιάζει το παραμύθι ότι η γυναίκα «κατασπαράζεται» από τον άνδρα και Ως ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, μολονότι πολιτιστικά έχει εξελιχθεί η κατάσταση και το γυναικείο «ΟΧΙ» είναι»ΟΧΙ», ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ με επιλογή αποτρεπτικών συμπεριφορών, γιατί δεν ξέρει μέχρι πού φτάνει η τεστοστερόνη και τα όρια του «ερωτικά εκφραζόμενου» συνομιλητή της.

Ουδόλως μίλησα έτσι, για να θίξω ή για να υπαινιχθώ έλλειψη ηθικού υποβάθρου.

Με εκτίμηση, Ελένη Ι. Αξιόγλου».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter