Release Athens 2023: Δύο εκρηκτικά σόου σε μια σούπερ προσφορά

Release Athens 2023: Δύο εκρηκτικά σόου σε μια σούπερ προσφορά

Διήμερο εισιτήριο με όφελος 10 ευρώ για τις δύο τελευταίες ημέρες του φεστιβάλ, με headliners τους Prodigy και Wu-Tang Clan.

Το Release Athens 2023 μπαίνει στην τελική του ευθεία και προσφέρει ένα ακόμα διήμερο εισιτήριο, μετά από τα πολλά αιτήματα του μουσικόφιλου κοινού. Όσοι και όσες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις δύο τελευταίες ημέρες του φεστιβάλ, στις 21 και 27 Ιουλίου, με headliners τους Prodigy και Wu-Tang Clan αντίστοιχα, μπορούν τώρα να το κάνουν πηγαίνοντας στο www.releaseathens.gr για να κλείσουν τώρα το εισιτήριό τους. Πιο αναλυτικά:

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου, οι Prodigy επιστρέφουν στην Ελλάδα, μετά από πολλά χρόνια για μια από τις πιο εκρηκτικές βραδιές της χρονιάς. Το σπουδαίο συγκρότημα του Liam Howlett θα παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό show που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από το μουσικό τύπο και έχει χαρακτηριστεί ως «η εντυπωσιακή επιστροφή τους στην κορυφή της ηλεκτρονικής μουσικής». Μαζί τους, οι Primal Scream του Bobby Gillespie, ένα από τα πλέον επιδραστικά συγκροτήματα των τελευταίων δεκαετιών, με εμβληματικούς δίσκους και εκρηκτικές εμφανίσεις, αλλά και οι Lip Forensics, ένα από τα κορυφαία νέα ονόματα της εγχώριας σκηνής.

Τέλος, την Πέμπτη 27 Ιουλίου, το φεστιβάλ ρίχνει αυλαία με ένα show που περιμέναμε πολλά χρόνια, αφού headliners είναι οι Wu-Tang Clanτο σημαντικότερο hip-hop συγκρότημα όλων των εποχών με τα 9 αυθεντικά μέλη τους, σε πλήρη απαρτία, επί σκηνής. Μαζί τους, ένας απ’τους κορυφαίους Βρετανούς rappers σήμερα, ο ασταμάτητος Ocean Wisdom.

Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα!

Διήμερο εισιτήριο

The ProdigyPrimal ScreamLip Forensics & more tba (21/7, Πλατεία Νερού) + WuTang ClanOcean Wisdom & more tba (27/7, Πλατεία Νερού) προς 90 ευρώ (κέρδος 10 ευρώ).

Η διάθεση εισιτηρίων συνεχίζεται τηλεφωνικά στο 11876, online στα releaseathens.gr / viva.g και στα παρακάτω φυσικά σημεία: Καταστήματα NovaPublicMedia Markt, Ευριπίδης, Yolenis και Viva Spot Τεχνόπολης

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter