Επεισόδια στον Ρέντη: Εκτοξευτήρας και μαχαίρια εντοπίστηκαν στον χώρο του γηπέδου «Μελίνα Μερκούρη»

Επεισόδια στον Ρέντη: Εκτοξευτήρας και μαχαίρια εντοπίστηκαν στον χώρο του γηπέδου «Μελίνα Μερκούρη»
φωτο αρχείου

Πιθανά υπολείμματα από ναυτική φωτοβολίδα εντοπίστηκαν κοντά στον χώρο του γηπέδου «Μελίνα Μερκούρη» όπου το βράδυ της  Πέμπτης εκτυλίχθηκαν σοβαρά επεισόδια με αποτέλεσμα ένας 31χρονος αστυνομικός να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένα από τα ευρήματα προσομοιάζει με σωλήνα και είναι πιθανό να είναι μέρος του σωλήνα από τον οποίο εκτοξεύθηκε η ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε σοβαρά τον αστυνομικό.

«Στο σημείο βρέθηκαν υπολείμματα εμπρηστικών μηχανισμών. Μεταξύ των ευρημάτων είναι ένα που μοιάζει με σωλήνα και είναι πιθανό να πρόκειται για τον σωλήνα από τον οποίο εκτοξεύθηκε η ναυτική φωτοβολίδα» φέρεται να δήλωσε αστυνομική πηγή.

Επιπλέον, εντοπίστηκαν εκτοξευτήρας και μαχαίρια μέσα στις τουαλέτες του κλειστού γυμναστηρίου του Ρέντη, όπου οι χούλιγκαν άναψαν φωτιά και έκαψαν τα ρούχα τους για να σβήσουν τα ίχνη τους.

Ίδιες πηγές σημειώνουν πως τα συγκεκριμένα ευρήματα έχουν ήδη σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) της Αστυνομίας για ανάλυση DNA και αποτυπώματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter