Ρέντης: Δικηγόρος μάνατζερ γνωστού τράπερ – «Το μεγαλύτερο τμήμα της δικογραφίας αφορά εκκρεμείς υποθέσεις»

Ρέντης: Δικηγόρος μάνατζερ γνωστού τράπερ – «Το μεγαλύτερο τμήμα της δικογραφίας αφορά εκκρεμείς υποθέσεις»

Το στίγμα της υπερασπιστικής της γραμμής δίνει με δηλώσεις της στο documentonews.gr, η δικηγόρος Ελισάβετ Πούλιου, η οποία εκπροσωπεί νομικά το μάνατζερ γνωστού τράπερ ο οποίος είναι μεταξύ των κατηγορούμενων για την υπόθεση Λυγγερίδη.

Όπως επισημαίνει η κ. Πούλιου, το μεγαλύτερο μέρος της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί αφορά σε υποθέσεις που ήδη βρίσκονται ενώπιον της Δικαιοσύνης. Κάτι που κατά την ίδια εγείρει νομικά ζητήματα καθώς οι κατηγορούμενοι καλούνται να απολογηθούν στον ανακριτή Αθηνών για αδικήματα για τα οποία έχουν κληθεί σε απολογία και από ανακριτικές αρχές άλλων περιοχών, όπως για παράδειγμα ο Πειραιάς.

 «Μετά από μελέτη της δικογραφίας διαπίστωσα ότι πράγματι είναι ογκωδέστατη 5.500 σελίδες, ωστόσο  οι 3.500 σελίδες δικογραφίας δηλαδή το μεγαλύτερο τμήμα της, αφορά υποθέσεις που εκκρεμούν,  είτε ενώπιων δικαστηρίων, είτε ενώπιον εισαγγελιών που έχουν επιληφθεί και ως εκ τούτου αρμόδια να τις κρίνουν είναι μόνο αυτά» σημειώνει στο documentonews.gr η κυρία Πούλιου.

Σε ότι αφορά τον εντολέα της, η κα. Πούλιου υποστηρίζει ότι το μόνο στοιχείο σε βάρος του είναι η κατάθεση ενός εκ των προστατευόμενων μαρτύρων.

«Περαιτέρω για τον εντολέα μου έχω να δηλώσω ότι το μόνο στοιχείο που φέρεται εις βάρος του είναι η “ύποπτη” κατάθεση ενός μάρτυρα που τέθηκε σε καθεστώς προστασίας, ύποπτη γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα του συμμετείχε στα επεισόδια στου Ρέντη και θα έπρεπε ένα είναι κατηγορούμενους και ως εκ τούτου είναι αναξιόπιστη η μαρτυρία του, καθότι έχει κίνητρο να κατηγορήσει άλλους ανθρώπους για πράξεις που έπραξε ο ίδιος».

Η δικηγόρος Ελισάβετ Πούλιου

Να σημειωθεί ότι ο μάνατζερ του γνωστού τράπερ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή το Σάββατο 25 Απριλίου.

Τι αναφέρει το διαβιβαστικό για τον μάνατζερ

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ ο μάνατζερ του γνωστού τράπερ «είναι γνωστός στους αντιπάλους οπαδούς και στους οπαδούς του Ολυμπιακού με το προσωνύμιο ΟΜΛΕ» και διαθέτει διαπίστευση. Οι αστυνομικού τον χαρακτηρίζουν ως ένα από τα «ηγετικά στελέχη» που εμφανίζεται «άλλοτε ως υποκινητής – ηθικός αυτουργός, δίνοντας την εντολή για την έναρξη των επεισοδίων και άλλοτε ως φυσικός αυτουργός συμμετέχοντας και ο ίδιος στις αξιόποινες πράξεις». Σύμφωνα πάντα με το διαβιβαστικό, ο «ΟΜΛΕ» σε διάφορες περιπτώσεις έχει «εφοδιάσει» οπαδούς του Ολυμπιακού με πολεμοφόδια τα οποία χρησιμοποιούν σε επιθέσεις τους, ενώ εμφανίζεται να έχει απασχοληθεί επαγγελματικά στο Δήμο Πειραιά για δύο μήνες το 2023.

Σε ό,τι αφορά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται σύμφωνα με το διαβιβαστικό να «μοίρασε πολεμοφόδια» σε συγκεντρωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, μαζί με τον φερόμενο ως «αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης» και στη συνέχεια «τους έδωσαν εντολή να τους ακολουθήσουν και όταν αυτοί εκτοξεύσουν τα αντικείμενα που κρατούσαν…, να ρίψουν με τη σειρά τους τα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο καθένας προς τις Αστυνομικές Δυνάμεις».

Διαβάστε επίσης:

Νέα έκθεση για τα Τέμπη: Η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε εύφλεκτη ουσία που προκάλεσε την έκρηξη – Οι Αρχές εξαφάνισαν στοιχεία

Αποκλειστικό – Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

Πλήρης κάλυψη σε Φλέσσα από το Μαξίμου – «Μιλούσε για τις διαχρονικές παθογένειες του κράτους»

Αποκλειστικό – Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

Τέμπη: Αίτημα «φωτιά» στον ανακριτή – Ποιοι πήραν τους 25 τόνους χημικού διαλύτη από το τελωνείο Προμαχώνα;

Ο Μαρινάκης μπέρδεψε τα λόγια του μετά την παρέμβαση-βόμβα της αντιεισαγγελέως εφετών Λάρισας για τα Τέμπη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter