Ρέντης: Προσφεύγουν στη δικαιοσύνη οι 424 προσαχθέντες οπαδοί

Ρέντης: Προσφεύγουν στη δικαιοσύνη οι 424 προσαχθέντες οπαδοί
Συγγενείς των 424 προσαχθέντων έξω από το Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη / Eurokinissi

Στη Δικαιοσύνη ετοιμάζονται να προσφύγουν οι 424 οπαδοί οι οποίοι προσήχθησαν από την ΕΛ.ΑΣ μετά τα επεισόδια έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, στα οποία τραυματίστηκε σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός.

Σύμφωνα με νομικές πηγές, τόσο οι προσαχθέντες όσο και οι συγγενείς τους εξετάζουν το ενδεχόμενο προσφυγής για «παράνομη κατακράτηση και προσβολή ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Μάλιστα σήμερα το απόγευμα ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στους προσαχθέντες, τους συγγενείς τους και τους νομικούς του συμβούλους προκειμένου να «συζητηθεί ο συντονισμός περαιτέρω νομικών ενεργειών».

Διαβάστε επίσης: Ρέντης: Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στα επεισόδια

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ανταποκρινόμενος σε δεκάδες αιτήματα φιλάθλων και συμμεριζόμενος την δίκαιη αγανάκτηση των προσαχθέντων και των συγγενών τους, για την κατάφωρη παραβίαση των συνταγματικών τους δικαιωμάτων και την τεράστια ηθική, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία που αδικαιολόγητα υπέστησαν από τις πρωτοφανείς αστυνομικές πρακτικές, προσκαλεί σε ανοιχτή συνάντηση την Τετάρτη 13/12/2023, ώρα 19:30, στο κλειστό γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη». Η παρουσία των προσαχθέντων και των νομικών τους συμβούλων είναι σημαντική, διότι θα συζητηθεί ο συντονισμός των περαιτέρω νομικών ενεργειών για την αποκατάσταση των σωματικών και ηθικών βλαβών των φιλάθλων.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter