Πολιτική υποκρισία: Ρεπουμπλικάνος βουλευτής παρευρέθηκε σε γάμο του gay γιου του μετά την καταψήφιση του ομόφυλου γάμου

Πολιτική υποκρισία: Ρεπουμπλικάνος βουλευτής παρευρέθηκε σε γάμο του gay γιου του μετά την καταψήφιση του ομόφυλου γάμου

Ένας Ρεπουμπλικάνος βουλευτής παρευρέθηκε στον γάμο του ομοφυλόφιλου γιου του μόλις τρεις ημέρες αφότου καταψήφισε μαζί με την παράταξή του ένα νομοσχέδιο που έμελλε να κωδικοποιήσει τις ομοσπονδιακές προστασίες για τον γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, σύμφωνα με δημοσίευμα του nbcnews.com.

Ο ομοφυλόφιλος γιος του Rep. Glenn Thompson, R-Pa., επιβεβαίωσε στο NBC News τη Δευτέρα ότι «παντρεύτηκε την αγάπη της ζωής [του]» την Παρασκευή και ότι ο «πατέρας του ήταν εκεί». Το NBC News δεν δημοσιεύει τα ονόματα των γαμπρών, κανένας από τους οποίους δεν είναι δημόσιο πρόσωπο.

Ο γραμματέας Τύπου του Τόμσον, Μάντισον Στόουν, επιβεβαίωσε επίσης ότι το μέλος του Κογκρέσου ήταν παρόν.

Το μέλος του Κογκρέσου και η κυρία Τόμσον ήταν ενθουσιασμένοι που παρευρέθηκαν και γιόρτασαν τον γάμο του γιου τους την Παρασκευή το βράδυ καθώς ξεκίνησε αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή του», δήλωσε ο Στόουν σε ένα email, προσθέτοντας ότι οι Τόμσον είναι «πολύ χαρούμενοι» που υποδέχτηκαν τον νέο γαμπρό τους «στην οικογένειά τους».

Ο Gawker ήταν ο πρώτος που ανέφερε τους γάμους σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη, την ημέρα πριν από την τελετή, αν και δεν αναφέρθηκε εάν ο νομοθέτης θα παρευρεθεί.

Σε ένα email την περασμένη εβδομάδα στην τοπική εφημερίδα Centre Daily, ο Στόουν χαρακτήρισε τον νόμο περί σεβασμού του γάμου «τίποτα περισσότερο από ένα κόλπο ανταλλαγής μηνυμάτων για το έτος των εκλογών για τους Δημοκρατικούς στο Κογκρέσο που απέτυχαν να αντιμετωπίσουν τον ιστορικό πληθωρισμό και τις εκτός ελέγχου τιμές στις αντλίες φυσικού αερίου και τα παντοπωλεία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter