Ρεσιτάλ ευκαιριών αλλά 1-1 Παναιτωλικός και ΟΦΗ

Ρεσιτάλ ευκαιριών αλλά 1-1 Παναιτωλικός και ΟΦΗ

Παναιτωλικός και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της εμβόλιμης 6ης αγωνιστικής της Super League σε ένα παιχνίδι που είχαμε ρεσιτάλ ευκαιριών από τις δύο ομάδες…

Στο 10ο λεπτό ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ. Ο Χουάνπι εκτέλεσε κόρνερ, ο Ζοάο Πέδρο πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μαλής στο δεύτερο δοκάρι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 20’ οι Κρητικοί έφτασαν στην ισοφάριση. Από κλέψιμο του Φελίπε, ο Μπάκιτς έστρωσε στον Γκαγιέγος το σουτ κόντραρε, η μπάλα στρώθηκε στον Φελίπε που με νέο σουτ έκανε το 1-1. Στο 31΄οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι αλλά μετά τον έλεγχο του VAR το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Στο β’ μέρος ο ΟΦΗ μπήκε φουριόζος στο ματς και στο 48’ είχε δοκάρι σε σουτ του Μπάκιτς κι ένα δεύτερο που έφυγε άουτ. Λίγο αργότερα στο 50’ ο Καπίνο έκανε την απόκρουση του αγώνα σε κεφαλιά του Φελίπε. Μετά το 60’ οι γηπεδούχοι και μετά τις τέσσερις αλλαγές του Σούρερ βγήκαν μπροστά κι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Πέρεζ και Ζοάο Πέδρο (62’ – 64’, ενώ απείλησαν με φάουλ του Πέδρο στο 68’ ο οποίος είχε ένα ακόμη ωραίο σουτ λίγο άουτ στο 71’. Η πιο μεγάλη όμως ευκαιρία των γηπεδούχων χάθηκε στο 79’. Σε ξαφνική αντεπίθεση ο Σενγκέλια γύρισε έτοιμο γκολ στον Ντουάρτε κι εκείνος από το ύψος της μικρής περιοχής δεν μπόρεσε να σκοράρει αφού ο Μπάουμαν έσωσε το πλασέ του για το 2-1. Στο 81’ το σουτ του Σενγκέλια έσωσε ο Μπάουμαν και στην επιστροφή ο Πέδρο έστειλε τη μπάλα άουτ! Οι Κρητικοί είχαν την ευκαιρία τους στο 87’ όταν τη κεφαλιά του Λαμπρόπουλου απέκρουσε ο Καπίνο και στο 90’ η κεφαλιά του Μοσκέρα από πολύ κοντά έφυγε λίγο άουτ.

O διαιτητής Ανδριανός «κιτρίνισε» τους Πασαλίδη, Λάρσον, Καρέλη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Μαυρίας (58’ Λιάβας), Μαλής, Μπ. Ντουάρτε, Τορεχόν, Πέρες, Μπαλντασάρα, Χουάνπι (52’ Ξενιτίδης), Βοΐλης (52’ Σενγκέλια), Ντίας (52’ Φρ. Ντουάρτε), Πέδρο (87’ Καρέλης).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Καρό, Βούρος, Πασαλίδης (69’ Λαμπρόπουλος), Τοράρινσον (69’ Αμπάντα), Λάρσον, Γκλάζερ (79’ Νέιρα), Μεγιάδο, Γκαγέγος (69’ Μοσκέρα), Μπάκιτς, Φελίπε (85’ Τοράλ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter