Ρεσιτάλ ΠΑΟΚ στη βροχή, 5-0 τον Πανσερραϊκό

Ρεσιτάλ ΠΑΟΚ στη βροχή, 5-0 τον Πανσερραϊκό

Βροχή και από γκολ στην Τούμπα όπου ο ΠΑΟΚ συνέτριψε τον Πανσερραϊκό του Πάμπλο Γκαρσία με 5-0 στην 12η αγωνιστική της Super League.

Το ματς ξεκίνησε κάτω από καταρρακτώδη βροχή και η υπεροχή του «δικεφάλου» σε ένα πολύ δύσκολο από τις καιρικές συνθήκες τερέν, καρποφόρησε στο 21’ όταν ο Τάισον βρήκε τον Οζντόεφ στην περιοχή κι αυτός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

Οι Σερραίοι προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα και στο 24’ την κεφαλιά του Δεληγιαννίδη έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κοτάρσκι. Όμως στο 28’ ο Τάισον έκανε ακόμα μία ασίστ και ο Μουργκ με σουτ νίκησε και πάλι τον Χοβάν κάνοντας το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι στο 39’ είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Δεληγιαννίδη που σημάδεψε το δοκάρι του «δικεφάλου».

Στο 2ο μέρος ο ΠΑΟΚ πήρε πάλι την πρωτοβουλία και στο 52’ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Τόμας, τα δύο σουτ του οποίου, έσωσε ο Χοβάν. Όμως στο 71’ ο γκολκίπερ του Πανσερραϊκού δεν μπόρεσε να σώσει το σουτ του Μουργκ που έγραψε το 3-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Και τρία λεπτά μετά, ο Ντεσπόντοφ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έκανε το 4-0 (74’). Το ξέσπασμα του ΠΑΟΚ είχε και συνέχεια καθώς οι Σερραίοι κατέρρευσαν και στο 80’ μετά από κόντρες στην περιοχή, ο Ράφα Σοάρες ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0…

Διαιτητής ο Κατσικογιάννης που έβγαλε το ματς χωρίς κάρτες.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ρ. Σοάρες, Σάστρε (77’ Βιεϊρίνια), Μιχαηλίδης, Εκόνγκ, Οζντόεφ (68’ Μεϊτέ), Σβαμπ, Μουργκ (77’ Τζίμας), Τάισον (68’ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ, Τόμας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χοβάν, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης (22’ Δεληγιαννίδης), Ντανκερλούι, Πηλέας, Πεταυράκης, Μορέιρα, Μούργος (77’ Μασκανάκης), Στάικος (63’ Μασαρίποφ), Τομάς (46’ Θυμιάνης), Άλεξιτς (63’ Μπαϊροβιτς).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter