Ρεσιτάλ υποκρισίας και μπαρούφας από Μητσοτάκη… erga omnes

Ρεσιτάλ υποκρισίας και μπαρούφας από Μητσοτάκη… erga omnes

Το ψέλλισε στη Βουλή ο -κατά δήλωσή του πολιτικός της αλήθειας- Μητσοτάκης. Το είπε την επόμενη ημέρα πιο ανοιχτά ο συναρχηγός του Αδωνης Γεωργιάδης. Το άφησε να εννοηθεί ο γνωστός «πόρτα-πόρτα» βουλευτής Δ. Καμμένος.

Ότι δηλαδή η κυβέρνηση έκανε «ντηλ» με τους Ευρωπαίους και τους Αμερικάνους, για να «δώσει τη Μακεδονία» και να της δώσουν «χρέος και ΕΝΦΙΑ».

Και καλά ο Δ. Καμμένος και ο Άδωνης έχουν την αξιοπιστία που έχουν – δηλαδή καμία.

Ο αρχηγός της ΝΔ όμως πως αφήνει δηλητηριώδη υπονοούμενα για την ελληνική κυβέρνηση, μόνο και μόνο για να χαϊδέψει τα αυτιά του Σαμαρά και της ακροδεξιάς πτέρυγας του κόμματός του;

Και πως τα λέει όλα αυτά τα χοντροκομμένα ψεύδη, όταν από το πρωί βοά ο τόπος ότι έχει δεσμευτεί, σύμφωνα με την γερμανική FAZ και μάλιστα επανειλημμένως ότι «ως πρωθυπουργός δεν θα ακύρωνε μια συμφωνία στο ονοματολογικό».

Επιπλέον, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρεται να είπε ότι “πρέπει να επιδείξει αντιπαλότητα, προκειμένου να μην χάσει τη δεξιά πτέρυγα του κόμματός του αλλά και για να αποτρέψει τη δημιουργία νέου κόμματος στα δεξιά της Ν.Δ».

Προφανώς, ο πρόεδρος της ΝΔ, νομίζει πως με ψέματα και πολιτικές μπαρούφες θα κρύψει τα προβλήματα που έχει στο εσωτερικό του κόμματός του για το Μακεδονικό και όχι μόνο.

Μπορεί ας πούμε κάτι να έχει πάρει το αυτί του για το Novartis -gate και για κάτι νέα στοιχεία και καυτές αποκαλύψεις που έρχονται, οσονούπω, για στελέχη της ΝΔ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter