Ρέθυμνο: «Δεν αντέχω να σε βλέπω να βασανίζεσαι» – Το σημείωμα που άφησε πριν σκοτώσει την καρκινοπαθή σύζυγό του (Video)

Ρέθυμνο: «Δεν αντέχω να σε βλέπω να βασανίζεσαι» – Το σημείωμα που άφησε πριν σκοτώσει την καρκινοπαθή σύζυγό του (Video)

Χειρόγραφο σημείωμα δίπλα στο κρεβάτι είχε αφήσει ο ηλικιωμένος, ο οποίος σκότωσε την 85χρονη καρκινοπαθή σύζυγό του μέσα στο δωμάτιου νοσοκομείου και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Όλα έγιναν το Σάββατο, στο δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν η 85χρονη. Ο 87χρονος κλείδωσε τον γιο τους στο μπαλκόνι και πυροβόλησε τη σύζυγό του δύο φορές.

Μετά, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα.

Στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε, μαρτυρά τον Γολγοθά που ανέβαινε η γυναίκα του.

«Δεν αντέχω να σε βλέπω να βασανίζεσαι. Δε μπορώ να σε βλέπω να υποφέρεις έτσι», φέρεται να γράφει το σημείωμα.

Επίσης, στο ιδιόγραφο σημείωμά του ο 87χρονος περιέγραφε τον τρόπο που επιθυμούσε να γίνει τόσο η δική του κηδεία όσο και της συζύγου του.

«Από παλιά το λέγανε, μαζί θα πάμε»

«Το αίσθημα του υποφέρειν ουσιαστικά δημιουργεί την ενοχή, ότι κουράζομαι, δυσκολεύομαι, είμαι εκεί και δεν αντέχω άλλο να σε βλέπω έτσι. Κι όλο αυτό το ‘δεν αντέχω’ δημιουργεί και ενοχή, η οποία ψάχνει την τιμωρία», σχολίασε η ψυχολόγος Βέρα Αθανασίου.

Την τελευταία νύχτα στο νοσοκομείο είχε μείνει με την άρρωστη μητέρα του ο 60χρονος γιος τους, ο οποίος στην κατάθεσή του περιέγραψε όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ.

«Από παλιά το λέγανε, μαζί θα πάμε. Το λέγανε για πλάκα αλλά να που έγινε πράξη».

Το ζευγάρι ήταν μαζί 67 χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Ρέθυμνο: To μήνυμα του 87χρονου πριν σκοτώσει τη σύζυγό του – «Ήθελα να την βοηθήσω»

Ρέθυμνο: Άγρια συμπλοκή σε οικογενειακό τραπέζι – Τέσσερις συλλήψεις, στη ΜΕΘ 39χρονος

Ρέθυμνο: Eπιτέθηκαν με σιδηρογροθιά σε 17χρονο – Τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Ετικέτες

Documento Newsletter