Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ρέθυμνο: Οι κάτοικοι «ευχαριστούν» για το χρωματιστό νερό που πίνουν (Photo)

Πολλά παράπονα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα από αγανακτισμένους καταναλωτές της ΔΕΥΑΡ κυρίως σε χωριά του Ρεθύμνου, που όχι μόνο πληρώνουν ακριβά το νερό τους, αλλά δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ούτε για πλύσιμο.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης στο Goodnet.gr από τις Σαϊτούρες, με το νερό σε κανάτα εντελώς θολό. Και φυσικά, πικραμένος κάνει και το σχετικό σχόλιο, το οποίο παραθέτουμε:

«Να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ρεθύμνου, τον δήμαρχό μας και την ΔΕΥΑΡ για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους να παρέχουν στους δημότες τους υψηλές υπηρεσίες ύδρευσης με αυτό το φανταστικό μεταλλικό νερό που τρέχει από τη βρύση μόλις πέσουν δύο σταγόνες βροχής και παρακαλώ όλους τους παραπάνω να μην ξεχάσουν να μας στείλουν τον λογαριασμό».

Ανάλογα παράπονα και από τον οικισμό των Αρμένων, όπου τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι μάς λένε πως το νερό που τρέχουν οι βρύσες τους είναι λασπόνερο.

Καλό είναι, λοιπόν, η ΔΕΥΑΡ να το δει το πρόβλημα, γιατί είναι κρίμα και να πληρώνουν οι πολίτες και να είναι αναγκασμένοι να ξαναπληρώσουν για εμφιαλωμένα μπουκάλια για να κάνουν τη δουλειά τους.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.