Ρέθυμνο: Πυροβολισμοί στον Μυλοπόταμο – Δύο τραυματίες, ο ένας σοβαρά στο ΠΑΓΝΗ

Ρέθυμνο: Πυροβολισμοί στον Μυλοπόταμο – Δύο τραυματίες, ο ένας σοβαρά στο ΠΑΓΝΗ
Φωτογραφία αρχείου

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ 50χρονος ιδιοκτήτης καφενείου από την Αξό Μυλοποτάμου, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης τις πρώτες πρωινές ώρες. Θύμα της επίθεσης, ακόμη ένας άντρας 57 ετών, ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο καφενείο και δέχτηκε βλήμα από πυροβόλο όπλο και τραυματίστηκε ελαφρά.

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Χαλκιαδάκη, ο 50χρονος χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ. Από ενημέρωση της ΕΛΑΣ προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ όλα συνέβησαν στη 1:00 τα ξημερώματα σε χρόνο που έκλεινε το καφενείο στην Αξό. Άγνωστος ή άγνωστοι πυροβόλησαν προς τον ιδιοκτήτη πολλές φορές ενώ ένα βλήμα τραυμάτισε το δεύτερο πρόσωπο που βρισκόταν στο χώρο. Ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ για το αιματηρό περιστατικό και για το γεγονός ότι οι δύο άντρες μεταφέρθηκαν αρχικώς στο κέντρο υγείας Ανωγείων και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Αυτή την ώρα πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του αγνώστου δράστη ή δραστών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μάρτυρες δεν υπάρχουν, αλλά η αστυνομία εξετάζει πληροφορίες που κάνουν λόγο για συντοπίτη του ιδιοκτήτη καφενείου με τον οποίο είχαν έντονες διαφορές. Από το σημείο της επίθεσης η αστυνομικοί συνέλλεξαν πέντε κάλυκες και τρία βλήματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter