Ρέθυμνο: Συγκλονίζει το σημείωμα αυτοκτονίας του πατέρα της 15χρονης – «Δεν μπορώ να αντέξω αυτά που έμαθα»

Ρέθυμνο: Συγκλονίζει το σημείωμα αυτοκτονίας του πατέρα της 15χρονης – «Δεν μπορώ να αντέξω αυτά που έμαθα»

Συγκλονίζει το τραγικό σημείωμα αυτοκτονίας του 50χρονου από το Ρέθυμνο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Η κόρη του όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί για 3 χρόνια, από τα 12 έως τα 15 της, ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κατ΄εξακολούθηση με περισσότερους από 10 άντρες να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ο πατέρας της 15χρονης βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες πριν γίνει γνωστή η κόλαση που περνούσε το παιδί του. Στις 22 Ιανουαρίου είχε γίνει έρευνα στο σπίτι που διέμενε με την κόρη του. Οι αστυνομικοί δεν έχουν ξεκαθαρίσει προς το παρόν εάν η αυτοχειρία έχει σχέση με την υπόθεση αυτήν ή όχι.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε συγγενής του 50χρονου στο Mega είχε αναφέρει στο σημείωμα αυτοκτονίας:

«Το σημείωμα έλεγε ότι “έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την αστυνομία για ό,τι έκανε. Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του, δεν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα αυτά και λόγω της κατάθλιψής μου προβαίνω στο γεγονός που έγινε”».

Το χρονικό της υπόθεσης

Την υπόθεση αποκάλυψε το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σύμφωνα με καταγγελία που είχε λάβει, ενώ οι αστυνομικές αρχές ερευνούν αν οι λόγοι που αυτοκτόνησε ο πατέρας της 15χρονης σχετίζονται με την κόλαση που ζούσε το κορίτσι.  Οι βιαστές της 15χρονης είναι όλοι τους κάτοικοι Μυλοπόταμου. Πρόκειται για 12 άτομα ηλικίας από 17 έως 38 ετών. Αρκετοί είναι ελληνικής καταγωγής, ενώ υπάρχουν και άτομα με καταγωγή από χώρες των Βαλκανίων και την Ασία.

Με λυγμούς μίλησε στο Star η μητέρα της 15χρονης: «”Μαμά, ό,τι άκουσες, αυτό είναι”, μου είπε. Δε θέλει να μου μιλήσει, δε θέλει να μου πει πολλά το κοπέλι. Ντρέπεται το κοπέλι μου. “Ό,τι έμαθες από την αστυνομία, μαμά”. “Θα το παλέψουμε, μην αγχώνεσαι, εγώ είμαι δίπλα σου. Εγώ είμαι η μάνα σου, εγώ είμαι και ο πατέρας σου”».

Σοκαριστικά είναι και τα όσα έχει δηλώσει ένας 19χρονος που βρίσκεται μεταξύ των 12 κατηγορουμένων. «Έβγαιναν» για λίγο και όπως ο ίδιος είπε: «Τη γνώρισα πέρυσι. Μου είχε πει ότι πάει πρώτη Γυμνασίου, μάλιστα μου ανέφερε ότι έχει μείνει δύο χρονιές στην ίδια τάξη. Υπολόγιζα ότι είναι περίπου 15 ετών. Για λίγο διάστημα βγαίναμε, δεν υπήρξε όμως ποτέ πληρωμή. Γνώριζα τον πατέρα της, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν η κόρη του. Κάποια στιγμή χαθήκαμε, όταν της έστειλα μήνυμα, ένα συγγενικό της πρόσωπο μου είπε να μην την ξαναενοχλήσω».

Διαβάστε επίσης:

Απόλυτη φρίκη στο Ρέθυμνο: Βιασμός ανήλικης από 12 άτομα – Την κακοποιούσαν από 12 ετών

Ρέθυμνο: Εφιάλτης χωρίς τέλος για την 14χρονη – «Δε θέλει να μου μιλήσει, ντρέπεται», λέει η μητέρα της

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter