Reunion για τα «Φιλαράκια»

Reunion για τα «Φιλαράκια»

Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά των 90ς που έκανε σταρ την Τζένιφερ Άνιστον, την Λίζα Κούντροου, τον Μάθιου Πέρι, την Κόρτνεϊ Κοξ, τον Ντέιβιντ Σουίμερ και τον Ματ Μπλαν ετοιμάζεται να ζήσει το reunion της.

Για 10 συναπτά έτη, από το 1994 έως το 2004, τα «Φιλαράκια» πρόσφεραν απλόχερα το γέλιο και την ανάλαφρη συγκίνηση μέσα από τα ερωτικά κυρίως επεισόδια της κοινής ζωής των έξι νεαρών (τότε) πρωταγωνιστών του. Εδώ και 16 χρόνια, από τότε δηλαδή που έριξε αυλαία η σειρά της NBC, δεν είχαμε κάποιο νέο από την μετέπειτα ζωή της Ρέιτσελ, της Φίμπι και των φίλων τους.

Ώσπου η ανακοίνωση τουHBO Max ότι ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της επανασύνδεσης τους έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο. Θυμίζουμε ότι πέρυσι είχε αποφασιστεί η επιστροφή των «Friends» αλλά λόγω της πανδημίας το σχέδιο έμοιαζε να ναυαγεί.

Ώσπου πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε η ευχάριστη είδηση για τους αμέτρητους φαν της σειράς. Όλα
κύλησαν σε χαμηλούς τόνους και το πρότζεκτ μπήκε σε καθεστώς άκρας μυστικότητας έτσι ώστε να μην γνωρίζουμε ακριβώς τι μορφή θα έχει η επανένωση των 6 φίλων ούτε τα ζητήματα που θίγονται στο σενάριο. Κατά άλλους δεν
υπάρχει καν σενάριο ενώ φήμες θέλουν το αποτέλεσμα να είναι κάτι μεταξύ ντοκιμαντέρ μυθοπλασίας με στοιχεία talk show και αυτοσχεδιασμού από τους ήρωες που γέννησε η δημιουργική φαντασία των Ντέιβιντ Κρέιν και Μάρτα Κάουφμαν.

Η σειρά ξανάγινε μόδα πριν από μερικά χρόνια χάρη στο Netflix που πρόβαλε όλα τα επεισόδια και των 10 σεζόν ενώ αυτό το νέο ειδικό επεισόδιο θα προβληθεί από την πλατφόρμα του HBO Max μάλλον μέσα στο 2021 (το πιθανότερο
το φθινόπωρο).

Το μόνο στοιχείο που αφήνουν οι συντελεστές της σειράς να διαρρεύσει είναι πως «το reunion δεν είναι αυτό που φαντάζονται οι φαν της σειράς και σίγουρα δεν είναι reboot».

Πάντως χάρη στην επανένωση αυτή που θα έχει και πάλι ως σκηνικό δράσης το Μανχάταν- αν και τα γυρίσματα έγιναν στο Λος Άντζελες που κατοικούν σχεδόν όλοι οι συντελεστές- κάθε μέλος της δημοφιλούς παρέας έγινε πιο πλούσιο κατά 3 εκατομμύρια δολάρια. Όχι κι άσχημα για reunion, έτσι;

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter