Ρήγας: Παγκόσμιο σκάνδαλο η υπόθεση της Novartis

Ρήγας: Παγκόσμιο σκάνδαλο η υπόθεση της Novartis

«Σε 29 περίπου χώρες αυτή τη στιγμή εξελίσσεται διαδικασία διερεύνησης για το σκάνδαλο και τη διαδικασία της μίζας που έδινε η Novartis για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της», δήλωσε για την υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Ρήγας έκανε λόγο για ένα «παγκόσμιο σκάνδαλο» που πρέπει να διερευνηθεί και στη χώρα μας.

«Δεν πρέπει να κρυβόμαστε κι αυτό για το πολιτικό σύστημα είναι μια κάθαρση», είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας πως «το να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν με εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη αυτό δημιουργεί στον πολίτη και μια αίσθηση ότι όλοι είναι ισότιμοι απέναντι στο νόμο κι αυτό θα συμβάλλει στην ανύψωση του πολιτικού συστήματος».

«Δεν είναι θέμα πολιτικής εκδίκησης» πρόσθεσε επίσης ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι τηρήθηκε όλη η διαδικασία καθώς από την Εισαγγελία πήγε η δικογραφία στον υπουργό Δικαιοσύνης και από εκεί στη Βουλή, σε αντίθεση όπως σημείωσε με τα προηγούμενα χρόνια «που το πόρισμα που ερχόταν δεν το πήγαιναν στη Βουλή, το έκρυβαν στα συρτάρια τους και πολλές φορές έδιναν και εντολές στη Δικαιοσύνη επιστρέφοντας το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί».

Κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία με αφορμή τη δικογραφία για τον Πάνο Καμμένο που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ο κ. Ρήγας είπε ότι «η Βουλή θα αποφασίσει για τον Πάνο Καμμένο εάν υπάρχουν στοιχεία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter