Ρήγας σε Βαρβιτσιώτη: Είστε ακροδεξιά παραφυάδα που ακολουθείτε τις λογικές Άδωνη (Video)

Ρήγας σε Βαρβιτσιώτη: Είστε ακροδεξιά παραφυάδα που ακολουθείτε τις λογικές Άδωνη (Video)

“Είσαστε ακροδεξιά παραφυάδα αυτή τη στιγμή με το που ακολουθείτε τις λογικές του Αδωνη Γεωργιάδη” είπε για τη Νέα Δημοκρατία ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, απευθυνόμενος στον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στον τηλεοπτικό σταθμό “ANT1”.

Αναφερόμενος στη χθεσινή αντιπαράθεση στη Βουλή για το θέμα της Χρυσής Αυγής, ο κ. Ρήγας παρατήρησε πως “ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να πει για τη Χρυσή Αυγή, γιατί το έκανε γαργάρα τις προηγούμενες”, ενώ σχολιάζοντας όσα είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. για την τρομοκρατία, επισήμανε: “Δεν γίνεται να παραχαράσσουμε την ιστορία και να λέμε ότι ήταν η άκρα Αριστερά που ευθύνεται για την τρομοκρατία. Να μη θυμίσουμε τι είχε γίνει επί δεξιάς και δεξιάς αντίληψης τα προηγούμενα χρόνια με τον Μπελογιάννη και με μια σειρά ανθρώπων, που ήταν στις φυλακές και δολοφονήθηκαν ή αργότερα με τον Τεμπονέρα».

Κατηγόρησε τη Ν.Δ. και τον κ. Μητσοτάκη ότι ενώ αυτός προκάλεσε τη συζήτηση για την οικονομία, αποδείχθηκε ότι αυτό που ήθελε ήταν να κάνει “σόου περί άλλων θεμάτων, διότι δεν έχουν γραμμή, δεν έχουν στρατηγική και έχασαν στα πάντα”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter