Ριάλιτι γυμνιστών γυρίστηκε στη Ρόδο (video)

Ριάλιτι γυμνιστών γυρίστηκε στη Ρόδο (video)

Στην παραλία Μαύρος Κάβος στη Νότια Ρόδο έγιναν τα γυρίσματα του γερμανικού τηλεριάλιτι γυμνιστών «Ο Αδάμ αναζητά την Εύα». Οι παραγωγοί του σόου είχαν ζητήσει άδεια για γυρίσματα και σε άλλες παραλίες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου ενέκρινε όμως άδεια κινηματογράφησης μόνο για τον «Μαύρο Κάβο», που είναι από τις πιο απομονωμένες παραλίες του νησιού.

Το πρώτο από τα πέντε συνολικά επεισόδια του ριάλιτι θα προβληθεί στις 3 Νοεμβρίου. Όλοι οι παίκτες με αδαμιαία περιβολή αναζητούν τον απόλυτο έρωτα. Στη συγκεκριμένη εκπομπή διασημότητες από τη Γερμανία (άνδρες και γυναίκες), την Αυστρία και την Ελβετία, «ναυαγούν» σε ένα ερημικό νησί μαζί με κοινούς θνητούς. Νικητές είναι όσοι βρουν το ταίρι τους και παραμείνουν ζευγάρι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού όπου θα υποστούν κάποιες δοκιμασίες (σε camp στην παραλία του Κάβου) προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο.

Τη συγκεκριμένη παραλία, η οποία δεν είναι από τις πλέον γνωστές, έχουν ανακαλύψει κατά καιρούς διάφορα ταξιδιωτικά σάιτ και blogs. Στην απομονωμένη αυτή παραλία φθάνει κανείς οδηγώντας μέσα από ένα λαβύρινθο από χωματόδρομους. Στο τέλος της διαδρομής, ανταμείβεται κανείς με μια έκπληξη: την κλειστή παραλία, με την αμμουδιά, τους αμμόλοφους, τους κέδρους και τα κρυστάλλινα ρηχά νερά. 

Με λίγα λόγια, το σκηνικό ήταν ιδανικό για ένα τηλεοπτικό σόου με πρωταγωνιστές οι οποίοι, παριστάνοντας τους «πρωτόπλαστους», αναζητούν τον αληθινό έρωτα. Μάλιστα, όπως φαίνεται και σε φωτογραφία που διέρρευσε, το σκηνικό διαμορφώθηκε κατάλληλα για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Σύμφωνα με όλα όσα έγιναν γνωστά, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τον Αύγουστο. Οι παραγωγοί είχαν απευθυνθεί σε διάφορες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις προκειμένου να πραγματοποιηθούν σε κάποια γνωστά ξενοδοχεία γυρίσματα. Ωστόσο, το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό από καμία επιχείρηση, που προφανώς δεν θέλησε να συνδεθεί το brand της με ένα τόσο «προχωρημένο» τηλεοπτικό προϊόν. Μπορεί τη συγκεκριμένη εκπομπή να τη βλέπουν περισσότεροι από έξι εκατομμύρια τηλεθεατές του σταθμού RTL II σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία, υπάρχουν όμως και πάρα πολλοί επικριτές αυτού του format, οι οποίοι ζητούν να σταματήσει να προβάλλεται.

Πιθανότατα για το λόγο αυτό, για πρώτη φορά στην πορεία του σόου, τα γυρίσματα έγιναν εν πλω. Συγκεκριμένα επιλέχθηκε η πολυτελής γκουλέτα “Queen Atlantis”, την οποία πρακτορεύει τουρκικό πρακτορείο. Πρόκειται για ένα πολυτελές σκάφος 36 μέτρων, το οποίο κατασκευάστηκε το 2014 και διαθέτει διάφορες ανέσεις όπως τζακούζι και οκτώ καμπίνες, αρκετό χώρο για ηλιοθεραπεία, ένα μπαρ αμερικανικού τύπου. Συνήθως ναυλώνεται για κρουαζιέρες σε Μπόντρουμ, Μαρμαρίς, Φετιγιέ, Δωδεκάνησα…

Η γκουλέτα παρέμεινε αρκετές ημέρες αγκυροβολημένη στη Ρόδο. Βλέποντας οι περίοικοι μία βάρκα να μεταφέρει καθημερινά κόσμο στον Μαύρο Κάβο από ένα πλοίο με τουρκική σημαία (η δεύτερη σημαία με το φύλλο συκής-σήμα κατατεθέν του σόου-προκάλεσε απλά την περιέργεια) θεώρησαν ότι κάτι το ύποπτο συμβαίνει με αποτέλεσμα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου να δεχθεί πάρα πολλές καταγγελίες και να ενημερώνει κάθε φορά ότι δεν συμβαίνει κάτι το ανησυχητικό.

Δείτε το τρέιλερ του καναλιού

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter