Ρήγας για αποχώρηση 9 βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουν τεράστια πολιτική και ιστορική ευθύνη» (Video)

Ρήγας για αποχώρηση 9 βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουν τεράστια πολιτική και ιστορική ευθύνη» (Video)

Για την αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε ο Πάνος Ρήγας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, σημειώνοντας πως «κάνουν μια επιλογή την οποία εγώ δεν κατανοώ, γιατί ήταν και παραμένει επιτακτική ανάγκη να υπάρχει μια ισχυρή αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Όπως τόνισε, «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αξιωματική αντιπολίτευση. Αυτό τον ρόλο δεν είχε και δεν έχει κανέναν δικαίωμα να τον απομειώνει όλη αυτή την περίοδο και είναι προσωπικές στρατηγικές και φιλοδοξίες και εγωισμοί». «Δεν υπάρχει πολιτικό επίδικο. Ήταν προγραμματισμένο το συνέδριο που ήταν σύμφωνοι και οι πρώην σύντροφοί μου» είπε και συμπλήρωσε ότι «Νομίζω ότι αυτό θα έπρεπε να το κατανοήσουν απολύτως και να διαμορφωθεί μια πολιτική πρόταση διεξόδου. Άρα επιμένω λοιπόν ότι είναι προσωπικές στρατηγικές, φιλοδοξίες και εγωισμοί προς αυτή την κατεύθυνση».

Σε άλλο σημείο, υπογράμμισε ότι «Θεωρώ ότι η ελληνική κοινωνία δεν τα αντιλαμβάνεται αυτά και απατούσε άλλα και απαιτεί άλλη ενσυναίσθηση από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και κατά τη γνώμη μου θα τους γυρίσει την πλάτη την επόμενη περίοδο»

Παράλληλα τόνισε ότι δεν υπάρχει γραμμή Στέφανου Κασσελάκη. «Υπάρχει η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ η οποία είναι ψηφισμένη από το συνέδριο. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο εγγυητής του κόμματος αυτή τη στιγμή, είναι πολιτικό κεφάλαιο και γι αυτό δεν κατανοώ την επιλογή αυτή» ανέφερε.

«Έχουν τεράστια πολιτική και ιστορική ευθύνη για αυτό το οποίο κάνουν» κατέληξε ο Πάνος Ρήγας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter