Ρίτσαρτ Γκιρ: Δεν με ενδιαφέρουν τα αξιώματα (Video)

Ρίτσαρτ Γκιρ: Δεν με ενδιαφέρουν τα αξιώματα (Video)

Μπορεί στη νέα του ταινία με τίτλο «Το Δείπνο» ο διάσημος ηθοποιός να υποδύεται έναν πολιτικό, ωστόσο σε συνέντευξη που έδωσε στο CNN δηλώνει ότι έχει «μηδενικό ενδιαφέρον» για αξιώματα.

«Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον. Απολύτως τίποτα. Μηδέν. Δεν υπάρχει κανένα κομμάτι του εαυτού μου που λέει ότι θέλω ίσως να γίνω πολιτικός», είπε ο Ρίτσαρντ Γκιρ που έχει περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του δίνοντας μάχες για την ανεξαρτησία του Θιβέτ και για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στη συνέντευξη του εξηγεί ότι τους σκοπούς που τον ενδιαφέρουν, προτιμά να τους υπηρετεί ως πολίτης.

«Έτσι δεν χρειάζεται να συμβιβάζομαι με κάτι. Για την πολιτική πρέπει κανείς να συμβιβάζεται με κάποιο τρόπο κάθε μέρα και κάθε στιγμή. Δεν έχω την υπομονή για κάτι τέτοιο», λέει ο διάσημος σταρ.

Τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες έχει παίξει σε πάνω από 50 ταινίες και κίνητρο για όλα αυτά όπως λέει ήταν πάντα η αγάπη. «Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείς να δουλέψεις είναι αν το εγχείρημα σε αγγίζει κάπως και τότε ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργικότητα. Εγώ το ονομάζω έρωτα. Δεν ξέρω γιατί ακριβώς, μπορεί να το δεις με τη λογική αλλά αυτό δεν έχει κανένα νόημα. Είτε το νιώθεις, είτε όχι», επισημαίνει ο Ρίτσαρντ Γκιρ.

Η νέα ταινία του ηθοποιού κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτό το μήνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

https://www.youtube.com/watch?v=UOjXtlfr9Ww

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter