Ρήξη χιαστού ο Λούντζης – Χάνει τη σεζόν ο γκαρντ του Πανιωνίου
Ο 27χρονος γκαρντ θα χειρουργηθεί άμεσα.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Μιχάλη Λούντζη, καθώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο σχετικά με τον τραυματισμό του. Ο Έλληνας γκαρντ του Πανιωνίου υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΚΑΕ.
Ο Λούντζης τραυματίστηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση του Πανιωνίου με την Τρέντο, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του EuroCup, σε ένα ματς όπου η ήττα αποδείχθηκε τελικά το λιγότερο σημαντικό γεγονός για την ομάδα. Οι ιατρικές εξετάσεις που ακολούθησαν έδειξαν ρήξη χιαστού, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης θα χρειαστεί αρκετούς μήνες αποθεραπείας.Ο χρόνος επιστροφής του 27χρονου γκαρντ εκτιμάται μεταξύ έξι και οκτώ μηνών, ανάλογα και με την πορεία της αποκατάστασης.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος:
«Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, ο Μιχάλης Λούντζης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ο αθλητής θα χειρουργηθεί άμεσα. Ευχόμαστε στον Μιχάλη να είναι σιδερένιος και σύντομα να βρίσκεται στα γήπεδα».
Ο τραυματισμός του Λούντζη αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τον Πανιώνιο, καθώς ο διεθνής γκαρντ είχε ήδη αναδειχθεί σε καθοριστικό παίκτη της φετινής προσπάθειας του συλλόγου στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.




















