Ρίχνεται στην ευρωπαϊκή αρένα ο Πανιώνιος

Ρίχνεται στην ευρωπαϊκή αρένα ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που ρίχνεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σήμερα το βράδυ υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τη σλοβένικη Γκόριτσα στα πλαίσια του 2ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 22.00 και δεν μεταδίδεται τηλεοπτικά.

Ο Ιστορικός επιστρέφει στα ευρωπαϊκά σαλόνια, μετά από εννέα χρόνια, και ο προπονητής του Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε ότι «επικρατεί χαρά σε όλους μας, δεν έχουμε κανένα άγχος, μόνο διάθεση για το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος σε αυτό το επίπεδο. Το είδαμε και με τη Ρέιντζερς που ήταν φαβορί και έμεινε τελικά έξω. Περιμένουμε να δείξουμε καλή εικόνα, όπως και στα φιλικά, ώστε να τα καταφέρουμε. Το εντός έδρας παιχνίδι είναι πιο δύσκολο από το εκτός στην Ευρώπη». Ο Ελληνας τεχνικός σχολίασε και τον ρόλο του φαβορί που δίνουν στον Πανιώνιο: «Έχουμε καλύτερη ποιότητα, καλούς παίκτες. Δεν είμαστε όμως στο 100%. Η Γκόριτσα έχει δώσει επίσημα παιχνίδια και είναι πιο έτοιμη από εμάς αγωνιστικά. Είναι νεανική η ομάδα μας, αλλά έχουμε και πιο έμπειρα παιδιά. Θέλουμε τη δίψα των παιδιών μας, που πολλοί από αυτούς αγωνίζονται πρώτη φορά στην Ευρώπη. Δεν ήταν τυχαία η πορεία της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια».

Ο Πανιώνιος αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1, με τον Κότνικ κάτω από τα δοκάρια, τον Βλάχο δεξιά, τον Σαραμαντά αριστερά και τους Μπανανά, Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ταπόκο, Κόρμπος και στα άκρα οι Λάμπρου, Μασούρας, ενώ ο Μασούντ θα παίξει πίσω από τον προωθημένο Γεσίλ. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter