Ρόδος – Αδιανόητες εκφράσεις απ’ τον θείο του γυναικοκτόνου: «Δεν είναι όλες οι γυναίκες άγγελοι» – «Όταν σας φτιάξουμε τα σπίτια λέτε θέλω την ελευθερία μου» (Video)

Ρόδος – Αδιανόητες εκφράσεις απ’ τον θείο του γυναικοκτόνου: «Δεν είναι όλες οι γυναίκες άγγελοι» – «Όταν σας φτιάξουμε τα σπίτια λέτε θέλω την ελευθερία μου» (Video)

Ασύλληπτες εκφράσεις επιστράτευσε ο θείος του γυναικοκτόνου της Ρόδου για να… δικαιολογήσει το γεγονός πως ο 40χρονος σκότωσε την 31 ετών Δώρα. Είπε, βέβαια ότι δεν δικαιολογεί πράξεις βίας…

Όπως επιχείρησε να… εξηγήσει, σε δήλωσή του στον ΑΝΤ1, ο 40χρονος ανιψιός του, σκότωσε τη νεαρή εκπαιδευτικό επειδή ήταν πολύ ερωτευμένος: «Ο ανιψιός μου ήταν παθιασμένος με την σχέση του, όπως πρέπει να είναι ο καθένας με την σχέση του όταν είναι ερωτευμένος. Και η καθεμία από εσάς πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας προσφέρει, περισσότερο και από το περισσότερο. Και όχι όταν σας φτιάξουμε και τα σπίτια και τις δομές που θέλετε, και μετά να λέτε “α, τώρα θέλω και την ελευθερία μου” και τέτοια», είπε σε δήλωσή του.

Ακόμα, δήλωσε ότι «το παιδί δεν είναι το τέρας που το παρουσιάζουν. Λένε για ένα σπίτι πολλών χιλιάδων ευρώ, αλλά το σπίτι που λένε είναι το σπίτι της πρώην γυναίκας του».

Επίσης, όπως ισχυρίστηκε: «Για να φτάσει στο σημείο να αυτοκτονήσει ο ανιψιός μου πρέπει να την λάτρευε. Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας, αλλά δεν μπορεί να παρουσιάζεται όλους τους φονιάδες, όπως τους παρουσιάζετε τον τελευταίο καιρό, σαν τέρατα», αφήνοντας άναυδους όσους παρακολουθούσαν.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά κατέληξε να πει το εξής: «δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα, δεν είστε όλες άγγελοι. Είστε κι εσείς που απέξω είστε κούκλες και από μέσα είστε… μια άλλη λέξη».

Απίστευτες εκφράσεις που έπρεπε να έχουν μπει για τα καλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ως μία μαύρη σελίδα για την ανθρωπότητα…

Σημειώνεται πως στην ίδια εκπομπή είχε μιλήσει η πρώην σύντροφος του δολοφόνου και αυτόχειρα:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter