Ρόδος: Δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες του συνεδρίου της ΓΣΕΕ – Υπό κατάληψη το ξενοδοχείο (Photos)

Ρόδος: Δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες του συνεδρίου της ΓΣΕΕ – Υπό κατάληψη το ξενοδοχείο (Photos)

Υπό κατάληψη παραμένει το ξενοδοχείο «Ρόδος Πάλας» στη Ρόδο, όπου είχε προγραμματιστεί να διεξαχθούν σήμερα οι εργασίες του 37ου εκλογο-απολογιστικού συνεδρίου της ΓΣΕΕ.

Διαβάστε ακόμη: Επεισόδια σε συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο με τέσσερις τραυματίες – Υπό κατάληψη το ξενοδοχείο (Video)

 Έως αυτή την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί αν θα γίνουν και σε ποιον χώρο οι εργασίες του συνεδρίου, ενώ οι σύνεδροι παραμένουν στο ξενοδοχείο αναμένοντας τις αποφάσεις. Όπως έγινε γνωστό, για τις εξελίξεις τη χθεσινή νύχτα ενημερώθηκαν ο εισαγγελέας Ρόδου και ο αστυνομικός διευθυντής, τη συνδρομή των οποίων ζήτησε η διοίκηση της ΓΣΕΕ για την ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου.

Τον χώρο του ξενοδοχείου επισκέφτηκε και ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο οποίος με δηλώσεις του απηύθυνε έκκληση και στις δυο πλευρές να αμβλύνουν τις διαφορές τους και να προχωρήσουν οι εργασίες του συνεδρίου.

Ο δήμαρχος Ρόδου χαρακτήρισε πρωτόγνωρα και ανεπίτρεπτα τα επεισόδια που σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες, τονίζοντας ότι σε τελική ανάλυση αυτά προκαλούν ζημιά στον συνδικαλισμό και τη δημοκρατία.

«Είμαι διατεθειμένος να συμβάλω έτσι ώστε να βρεθεί λύση» τόνισε ο κ. Χατζηδιάκος, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει λύση μέσα στις επόμενες ώρες.

(ΑΠΕ ΜΠΕ)




Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter