Ρόδος: Έφοδος εφοριακών στο κυλικείο νοσοκομείου – Το σφράγισαν για παραβάσεις (Photos)

Ρόδος: Έφοδος εφοριακών στο κυλικείο νοσοκομείου – Το σφράγισαν για παραβάσεις (Photos)

«Λουκέτο» έβαλε, νωρίς το πρωί, κλιμάκιο Εφοριακών του Υπουργείου Οικονομικών στο κυλικείο του νοσοκομείου της Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» οι ελεγκτές έκαναν συντονισμένη έφοδο στο κυλικείο παριστάνοντας τους πελάτες και μέσα σε μια περίπου ώρα που παρέμειναν στον χώρο κατάφεραν να βεβαιώσουν ότι δεν είχε εκδοθεί μεγάλος αριθμός αποδείξεων.

Με βάση τις αυστηρές διατάξεις του Υπουργείου Οικονομικών οι Εφοριακοί προχώρησαν αμέσως στο σφράγισμα της επιχείρησης το οποίο θα διαρκέσει για 48 ώρες.

Το γεγονός δημιουργεί ερωτηματικά για το πώς ασθενείς και συνοδοί θα μπορούν να προμηθεύονται τώρα τα σχετικά είδη (σ.σ. καφέ, νερό, σάντουιτς κλπ.) καθώς δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο κατάστημα εντός του νοσοκομείου.

Ανακοίνωση του νοσοκομείου

Εξάλλου σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η διοικήτρια του νοσοκομείου της Ρόδου κ. Κατερίνα Χατζηστρατή, αναφέρει τα εξής:

Το Νοσοκομείο Ρόδου ενημερώνει ότι το κυλικείο, το οποίο λειτουργεί από ιδιώτη και βρίσκεται εντός των χώρων του Νοσοκομείου, θα παραμείνει κλειστό για δύο (2) ημέρες. Κλιμάκιο της αρμόδιο Φορολογικής Αρχής προέβη σε έλεγχο στο κυλικείο, κατά τον οποίο διαπιστώθηκαν παραβάσεις και ως εκ τούτου διέταξε τη σφράγιση του καταστήματος για 48 ώρες.



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter