Φωτιά από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε χθες σε επιβατηγό-τουριστικό σκάφος με ελληνική σημαία, το οποίο ήταν ελλιμενισμένο στη νέα μαρίνα της Ρόδου, χωρίς επιβαίνοντες.
Άμεσα κινητοποιήθηκε το Λιμεναρχείο Ρόδου, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου και εκπρόσωποι του φορέα διαχείρισης της μαρίνας. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και κατασβέστηκε χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, θαλάσσια ρύπανση ή ζημιές σε παρακείμενα σκάφη.
Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, που διενεργεί την προανάκριση, ο απόπλους του σκάφους απαγορεύτηκε έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και προσκομιστεί πιστοποιητικό αξιοπλοΐας από τον αρμόδιο νηογνώμονα.
Διαβάστε επίσης
Εύθραυστη η εκεχειρία μεταξύ της Ινδίας και του Πακιστάν – Εκρήξεις ακούγονται στη Σριναγκάρ
Καιρός: Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή – Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Έστησαν Ραδιομέγαρο Κυριάκου Μητσοτάκη – Την Κυριακή στο Documento
Φάμελλος για Τέμπη: Oχι στην υποβάθμιση κατηγοριών για Καραμανλή, διερεύνηση και για Σπίρτζη