Ρόδος: Η θεία ομολόγησε τη σκευωρία για την κακοποίηση της 8χρονης

Ρόδος: Η θεία ομολόγησε τη σκευωρία για την κακοποίηση της 8χρονης

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που δημοσιεύει η εφημερίδα «Δημοκρατική» αναφορικά με την υπόθεση του 8χρονου κοριτσιού από τη Ρόδο που αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι έπεσε θύμα βιασμού. Ωστόσο, ανατροπή φέρνουν οι νεότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, η θεία της 8χρονης για την οποία καταγγέλθηκε βιασμός πριν από μέρες, ομολόγησε στην αστυνομία ότι η ίδια ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία. Αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η θεία της μικρής, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, έπεισε τη μητέρα της 8χρονης ότι το παιδί της κακοποιήθηκε και για να αποσιωπηθεί η υπόθεση, η μητέρα θα έπρεπε να καταβάλλει το ποσό των 200 ευρώ σε φίλη της. Η θεία φέρεται να ενέπλεξε στην υπόθεση και τον παππού της 8χρονης.

Τόσο ο ιατροδικαστής όσο και ο γυναικολόγος που εξέτασαν το παιδί απέκλεισαν το ενδεχόμενο του βιασμού. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» η 8χρονη φαίνεται να υπέστη ρήξη του παρθενικού υμένα, χωρίς ωστόσο διείσδυση, από γυναίκα συγγενή που εκμεταλλεύθηκε μία λοίμωξη στα γεννητικά όργανα της μικρής, προκειμένου να εξασφαλίσει ευτελές οικονομικό αντάλλαγμα.

Δείτε επίσης: Ρόδος: Κακοποίησε την 8χρονη για να… βγάλει χρήματα από την οικογένεια – Απίστευτη ανατροπή στην υπόθεση

Μια απίστευτη υπόθεση απάτης, τετελεσμένης και σε απόπειρα, για την εξασφάλιση ευτελούς οικονομικού ανταλλάγματος αλλά και πρόκλησης σωματικής βλάβης στο άγουρο κορμί του 8χρονου κοριτσιού με νοητική στέρηση, απεκάλυψαν οι ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Αφού συγκεκριμένα ξεκαθάρισε ότι το 8χρονο κορίτσι ουδέποτε βιάστηκε, παρά φύσιν ή κατά φύσιν (δεν υπήρξε διείσδυση ή άλλου είδους σαρκική επαφή με σκοπό την διέγερση ή την σεξουαλική ικανοποίηση) οι έρευνες, όπως έγραψε η «δημοκρατική», επικεντρώθηκαν στο να διαπιστωθεί πως υπέστη ρήξη ο παρθενικός υμένας του παιδιού.

Θυμίζουμε ότι το ίδιο το παιδί περιέγραψε σε κατάθεση του, παρουσία παιδοψυχολόγου ότι αυτό είχε συμβεί με κάποιο αντικείμενο το οποίο περιέγραψε σε σχήμα «μαχαιριού», ενώ από τις καταθέσεις των συγγενών του, μητέρας, παππούδων αλλά και του συντρόφου της μητέρας, υπήρξε ένα πινγκ- πονγκ ευθυνών και πιθανολογήσεων για το ποιός θα μπορούσε να είχε κακοποιήσει το παιδί αλλά και για τους λόγους της κακοποίησης…

Ο παππούς κατέθεσε ανωμοτί, ως ύποπτος για κατηγορούμενος, ενώ η μητέρα το βράδυ του Σαββάτου σε νέα συμπληρωματική της κατάθεση απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει αδίκημα με θύμα το παιδί της ο πατέρας της.

Δείτε επίσης: Ρόδος: Νέα εξέταση από ιατροδικαστή και γυναικολόγο για να διαπιστωθεί αν η οκτάχρονη έπεσε θύμα κακοποίησης

Το τι προέκυψε στην πορεία από τις εργαστηριακές εξετάσεις που ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους, ενώ οι επιφυλάξεις που διατύπωσε από την πρώτη στιγμή η «δημοκρατική» για τα όσα βαρύγδουπα πρόωρα ανακοινώνοντο περί βιασμού της παιδίσκης έρχονται να την επιβεβαιώσουν…
Σημειώνεται ότι κατόπιν εγγράφου αιτήματος του ιατροδικαστή διενεργήθηκε συμπληρωματική έρευνα από τον ίδιο αλλά και γυναικολογική, μικροβιολογική και ψυχιατρική εξέταση στο παιδί.

Θυμίζουμε ότι από την ιατροδικαστική εξέταση των υπολοίπων παιδιών των αδελφών της 8χρονης, ηλικίας 10 και 12 ετών, δεν βρέθηκαν στοιχεία υποδηλωτικά κακοποίησης.

Σε ό,τι αφορά στο 8χρονο παιδί ο ιατροδικαστής παρέδωσε αρμοδίως αναλυτική έκθεση περιγραφής των ευρημάτων στην οποία πιθανολογείται ο τρόπος προκλήσεώς τους.

Από τις νέες έρευνες του ιατροδικαστή, γυναικολόγου αλλά και τον μικροβιολογικό έλεγχο, που συνεχίζεται με καλλιέργεια, προέκυψε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το παιδί είχε υποστεί λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα (πιθανολογείται ότι πρόκειται για βαριά ουρολοίμωξη).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter