Ρόδος: Καμπουράκης και Χ’’μάρκος εμπαίζουν τον κ.Μητσοτάκη, παρεμβαίνουν & στο έργο της Αστυνομίας!

Ρόδος: Καμπουράκης και Χ’’μάρκος εμπαίζουν τον κ.Μητσοτάκη, παρεμβαίνουν & στο έργο της Αστυνομίας!

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εκεί, φοράνε τις μάσκες, όταν όμως φεύγει δεν τηρούν καμία προστασία…

«O Περιφεριάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης αντι να δώσουν πρώτοι το καλό παράδειγμα, υποτίμησαν φανερά και ανερυθρίαστα την εμπιστοσύνη και στήριξη Μητσοτάκη, αγνόησαν τις υποδείξεις της Κυβέρνησης και των Επιστημόνων για την αποφυγή της μετάδοσης της πανδημίας και έκαναν το κέφι τους» γράφει στο άρθρο της στο iporta.gr η Ωραιοζήλη (Τζίνα) Δαβιλά -Δαμασκηνού.

Διαβάστε το και δείτε και το βίντεο:

Καμπουράκης και Χ’’μάρκος εμπαίζουν τον κ.Μητσοτάκη, παρεμβαίνουν & στο έργο της Αστυνομίας!

Δεν μπορείς για πολύ να κοροϊδεύεις πολλούς ή λίγους. Να γιατί ο χρόνος είναι σύμμαχος.

“Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε μ@@@@π@@@; Σε ξηλώνω από κει που είσαι προχθές. Σε θάβω τώρα”.

Τον ακούω τον διάλογο. Όσοι γνωρίζουμε τη μέθοδο που αντιδρά σε ό,τι δεν προσαρμόζεται στα γούστα του Governor of South Aegean Γιώργου Χ’’μάρκου (σ.σ. Χατζημάρκου), όπως υπέγραφε για λίγο μετά την επανεκλογή του τα δελτία τύπου, δημοφιλέστερο ως περιφερειαρχη Νοτίου Αιγαίου, κατανοούμε γιατί ο Αστυνομικός Διευθυντης Α’ Δωδεκανήσου κ.Μιχάλης Καλλιωράκης έσπασε το χέρι του χτυπώντας το στο γραφείο του, μετά την οριστική ακύρωση του πάρτυ με τον Ρέμο σε θαλάσσιο μπάρ για να εορταστούν τα γενέθλια του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη.

Το πρωί της 7ης Αυγούστου Καμπουράκης και Χ’’μάρκος αποχαιρετούσαν τον Πρωθυπουργό από τη Ρόδο φορώντας υγειονομικές μάσκες – διότι οι υποκριτικές είναι σταθερό αξεσουάρ τους – και το βράδυ διοργάνωναν πάρτυ στο Santa Marina ώστε να γιορταστούν τα γενέθλια του famous celebrity Mayor of Rhodes.

Το πρωί γινόταν παρουσία του κ. Μητσοτάκη σύσκεψη στο κτήριο της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου στη Ρόδο με συλλόγους και φορείς για τον κορονοϊό και το ίδιο βράδυ τα εκλεγμένα αφεντικά της Ρόδου καταπατούσαν τις πρωινές τους δεσμεύσεις στον Πρωθυπουργό.

Τα ευτελιστικά βίντεο για το κύρος του Πρωθυπουργού που επικαλέσθηκε το εθνικό μας Φιλότιμο κάνουν ήδη περίπατο στο διαδίκτυο. Και το πιο ευτελιστικό είναι ότι το θράσος Χ’’μαρκου-Καμπουράκη έφτασε στο να παρέμβουν στο έργο της Αστυνομίας που έκανε το χρέος της: ήλεγξαν τον χώρο όπου θα γινόταν το πάρτυ, διαπίστωσαν παραβάσεις και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη, και για την ώρα, φίλο τους. Διότι το έχω ξαναγράψει: δεν έχουν μπέσα οι αλαζόνες-νάρκισσοι φασίστες. Σήμερα, φίλος με τον άλφα και εχθρός με τον ωμέγα και αύριο το ανάποδο ανάλογα με τα συμφέροντα.

Εν μέσω έξαρσης της πανδημίας, προ των πυλών ενός δεύτερου lockdown και κάτω από την επαγρύνηση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τον Υπουργό Χρυσοχοΐδη να εφιστά την προσοχή και για το συγκεκριμένο πάρτυ, ο Περιφεριάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χ’’μάρκος και ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης αντι να δώσουν πρώτοι το καλό παράδειγμα, υποτίμησαν φανερά και ανερυθρίαστα την εμπιστοσύνη και στήριξη Μητσοτάκη, αγνόησαν τις υποδείξεις της Κυβέρνησης και των Επιστημόνων για την αποφυγή της μετάδοσης της πανδημίας και έκαναν το κέφι τους. Ο Ρέμος σταθερά φίλος του Αντώνη Καμπουράκη θα επισκεπτόταν το νησί για τα γενέθλια του Δημάρχου όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Όπως επίσης είναι πασίγνωστα τα φαντασμαγορικά πάρτυ που διοργανώνει με κάθε ευκαιρία ο νυν Δήμαρχος Ρόδου. Και ήταν και πολύ καλός ως οικοδεσπότης. Ως δήμαρχος όμως…

Και επειδή ο “Governor of South Aegean”, ο περιφερειαρχης ο Χ’’μάρκος, είναι Κυβερνήτης Κυκλάδων και Δωδεκανήσων και ό,τι θέλει κάνει, όταν συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του παραθαλάσσιου μπαρ για την εξέδρα που είχε στησει παράνομα στην παραλία όπου θα γινόταν το πάρτυ για τα γενέθλια του φίλου, για τα μάτια του κόσμου έσπευσε να τον υπερασπιστεί απαιτώντας από τον Αστυνομικό Διευθυντή Δωδεκανήσου κ. Μιχάλη Καλλιωράκη ένας Θεός ξέρει τι και προσφανώς κατα την προσφιλή του μέθοδο, απειλώντας τον, οδηγώντας σύμφωνα με δημοσίευμα τον Αστυνομικό Διευθυντή στο Νοσοκομείο για αποκατάσταση του χεριού του που έσπασε χτυπώντας το στο γραφείο του.

Δεν με εκπλήσσει, αγαπητές και αγαπητοί αναγνώστες, Ροδίτισσες και Ροδίτες, η κατάντια της Ρόδου. Την έχω προβλέψει προ τριετίας και προ λίγων εβδομάδων όταν σας αποχαιρετούσα πικραμένη για ό, τι δυστυχώς, εξακολουθείτε να ανέχεστε.

Δεν λυπάμαι πια για τον Καμπουράκη που μπήκε στην ομάδα Χ’’μάρκου και αν κάτι όμορφο είχε χτίσει, το γκρέμισε, λυπάμαι όμως που η χώρα μου έχει έναν Πρωθυπουργό που δεν παίρνει αποφάσεις για να υπερασπιστεί τουλάχιστον την υστεροφημία του και την ψήφο τόσων και τόσων Ελλήνων που δεν άνηκαν στη δεξιά, αλλά ψήφισαν δεξιά για να δουν λαμπερές μέρες.

Στον Πόρο ο Δήμαρχος κατήγγειλε τον Αστυνομικό Διευθυντή ότι δεν έκανε τη δουλειά του σωστά και τον “ξήλωσαν”, στη Ρόδο οι εκλεγμένοι απαιτούν από τον Αστυνομικό Διευθυντή να μην κάνει τη δουλειά του με ήθος και υπευθυνότητα για να κάνουν πάρτυ με celebrities από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Κάποιος θα πρέπει να αποδείξει ότι τολμά χωρίς φόβο, ημίμετρα και εκπτώσεις στον αξιακό του κώδικα. Σε άλλη χώρα θα είχαν παραιτηθεί. Στη δική μας, πρέπει να “ξηλωθούν”.

Εννοώ ότι ο κύριος Πρωθυπουργός που επικαλέσθηκε το εθνικό μας εμβόλιο, το Φιλότιμο, θα έπρεπε ήδη να τους έχει βάλει στον πάγο.

Ο Δρ Δημοσίου και Διοικητικού Δικαίου κ. Βασίλης Μαστρογιάννης έγραφε προ ημέρων:

“Η ευθύνη για ο,τιδήποτε κάνουμε ή παραλείπουμε, εμείς προσωπικά, είναι ατομική, αλλά η υποχρεωτική συλλογική μας δράση, με τήρηση των κανόνων του συν-ανήκειν, είναι το αναγκαίο “τίμημα” που οφείλουμε να πληρώσουμε ως μέλη μιας κοινότητας.

Επειδή βλέπουμε ότι κάποιοι συνεχίζουν να λειτουργούν με αίσθημα “εγωισμού” και “ωχαδερφισμού”, να θυμίσω στους υπεύθυνους ότι για τέτοιες περιπτώσεις η ισχύουσα στην Ελλάδα νομοθεσία προβλέπει συγκεκριμένα πράγματα, όπως για παράδειγμα στο άρθρο 285 του Ν 4619/2019 -Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών- όπου αναφέρονται κυρώσεις για τη διάδοση μεταδοτικής ασθένειας”.

Δεν περιμένω από τον Αντώνη Καμπουράκη που σπούδασε νομικά να θυμάται κάτι από την επιστήμη που δεν άσκησε ποτέ του, αλλά από τον κύριο Μητσοτάκη περιμένω να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Για τους τόσους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν. Είναι θέμα Φιλότιμου.

Ακολουθούν τα βίντεο και οι σελίδες που τόλμησαν να γράφουν για την νέα ντροπιαστική εικόνα της Ρόδου. Οι λοιπές που κωφεύουν ας κάνουν την αυτοκριτική τους, αν αντέχουν.

9.8.2020

Ωραιοζήλη (Τζίνα) Δαβιλά -Δαμασκηνού 

Πηγή: iporta.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter